Welcome

Handlevogn

Din handlevogn inneholder0 varer

LADBART BATTERI

Stort utvalg av oppladbare batterier

Her finner du vårt utvalg av oppladbare batterier i størrelsene AA, AAA, C og D, samt 9V, 3,6-3,7V, spesialbatterier og industribatterier.
Ladere til batteriene finner du her. 

Å kjøpe det billigste alternativet kan fort bli dyrt i lengden. Kjøper du normale engangs-/alkaliske batterier i stedet for oppladbare batterier, går det ikke lang tid før det billige alternativet blir den dyreste løsningen. De beste oppladbare batteriene kan nemlig lades opptil 2100 ganger, og du sparer derfor både penger og miljøet når du kjøper disse. Det er jo bare sunn fornuft!

Hos oss kan du få både de tradisjonelle oppladbare Ni-MH batteriene, og de nye hybridbatteriene som er oppladet og klare til bruk med en gang. Vi har kjente kvalitetsmerker som DURACELL, Panasonic, Fujitsu, Sanyo, eneloop, VARTA, Energizer, JAPCELL, GP, Ansman, samt en del andre leverandører. 

Vi handler bare med leverandører vi vet leverer ferske batterer, slik at du alltid kan være trygg på at batteriene du mottar har topp kvalitet og holdbarhet. Ønsker du mer informasjon om de forskjellige typene oppladbare batterier, herunder deres fordeler og ulemper, kan du lese mer her.

Har du spørsmål vedrørende våre produkter, eller ikke finner det du leter etter, er du velkommen til å kontakte oss på mail info@batterionline.no eller på telefon 69 33 35 00 (09-15 mandag-fredag)

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Stort utvalg af oppladbare batterier

Uansett hvor avansert teknologi har blitt, så kan vi ikke unngå å bruke batterier. Disse omringer oss i alt fra lekene til barn, fjernkontrollen til far og andre redskaper rundt i huset. Batterier er rett og slett noe nærmest alle trenger. Uten disse fungerer rett og slett ikke hjemmet slik det skal. Så grunnleggende er batteriene at det nesten kan sammenlignes med mat eller elektrisitet. Det blir vanskelig å nyte hverdagen dersom batteriene ikke er på plass. Dette fenomenet har forhandlere utnyttet i flere tiår. Dersom du tenker over hvor du oftest kjøper dine batterier, så er dette mest sannsynlig i dagligvarebutikken. Det er fordi disse butikkene på en eller annen måte nærmest har opparbeidet seg et monopol på batterier. De aller fleste legger lite tanke i kjøpet av batterier, og kjøper det dermed som en dagligvare, derav fenomenet. Det er synd, fordi disse butikkene tar seg godt betalt, leverer et dårlig utvalg, og har i bunn og grunn ikke peiling på batterier i det hele tatt. Batterionline er en nettbutikk som ønsker å bekjempe denne trenden. Her finner du ikke bare mye billigere, bedre utvalg og høyere kvalitet av engangsbatterier, men også enestående oppladbare batterier. Disse oppladbare batteriene kan virkelig bidra med å ende det pengesluket batterier er nå om dagen. Vi kommer oss ikke unna det faktum at vi trenger batterier, så hvorfor ikke bare anskaffe billigere, bedre og mer varierte batterier?

Oppladbare batterier betaler sig i det lange løp

De færreste nordmenn har faktisk hørt mye om oppladbare batterier, selv om disse har vært i markedet en god stund. Det er simpelthen fordi forhandlere ikke tjener like mye på disse. Dagligvarebutikkene tjener mye mer dersom du kjøper hundrevis av batterier på impuls i stedet for et par oppladbare. De aller beste oppladbare batteriene kan nemlig lades ufattelige 2100 ganger, slik at du ikke trenger å kjøpe nye batterier på flere år. Når du tenker over det faktum at de oppladbare batteriene kun koster et par tikroner mer enn ettgangsbatteriene, så bør et lys bokstavelig talt gå opp for deg. Du kan få oppladbare batterier hos Batterionline i de vanlige modellene AA, AAA, så vel som C og D, og til og med mange spesialiserte batterier. Dersom du kjøper batterier ofte, uansett hvor spesielle disse måtte være, så er det verdt å ta en titt her. Et annet viktig poeng å tenke på er at du sparer miljøet ganske mye med denne praksisen. Se bare for deg å kaste 2100 batterier kontra å bruke det samme om og om igjen. Dessuten sparer du bryet med turen til butikken også, så her er det ikke bare penger, men også tid å spare. Med Batterionline sparer du naturligvis enda mer, siden prisene her er naturlig lavere enn ellers i markedet. Du får også den samme gode kvaliteten, bare i et bedre utvalg. Dermed er det ingen grunn til å fundere hvor du skal anskaffe dine neste batterier. Batterionline selger enestående oppladbare batterier som du bare må ha!
TIL TOPPEN

Vent venligst ...

Lukk
Kjøp mer
Vis indkøbskurv & amp; kassen