Welcome

Handlevogn

Din handlevogn inneholder0 varer

Blybatterier

Her finner du blybatterier (AGM, Gel, VRLA) sortert etter produsent.

Batteriene fås i 2V, 4V, 6V, 8V og 12V.

Ønsker du å kjøpe ladere til batteriene, klikker du her. 

Vi leverer batterier fra FIAMM, Yuasa, Multipower, Panasonic, Japcell, Optima, CSB og Hawker Cyclon.

Blybatteriene er meget holdbare og kan brukes til ekstremt mye forskjellig, alt etter hvilken type batteri du kjøper. Alle batteriene her er av meget høy kvalitet hvor driftssikkerheten er ekstremt viktig. I tillegg har vi et stort fokus på å levere batterier med god driftstid og lang levetid.

Hvis du har problemer med å finne riktig batteri, eller har noen spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss på mail info@batterionline.no eller på telefon 69 33 35 00 (09-15 mandag-fredag). 

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Stort utvalg af blybatterier

Enten vi nyter en lang tur i bilen, en lat dag på golfbanen med golfbilen eller rett og slett noe helt annet, så legger vi sjelden mye tanke til hva som ligger bak. Kanskje rettes tankene mot at vi må fylle bensin, siden det er så inderlig dyrt. Allikevel er det store mengder energi bak maskineriet som ikke kan attribueres til bensinen. Felles for mange av de tingene vi nyter i hverdagen er nemlig at de benytter seg av strøm fra blybatteri. Spør en mannen i gata, så er det langt i fra sikkert at han vet akkurat hva et blybatteri er. Allikevel står blybatterier for nesten halvparten av batteribruken i verden. Dette stammer nærmest ene og alene i relabiliteten deres. Selv om batteritypen stammer over 150 år tilbake i tid, så er det få andre som har klart å slå dens egenskaper. Det er nemlig noe helt spesielt med blybatteriet, og det er dets evne til å fortsette i selv de hardeste forhold, der motorer og andre batterier gir opp. Her til Nords er det helt essensielt at bilen og andre elektriske apparater ikke svikter oss. Derfor har blybatteriet, og vil mest sannsynlig fortsette å være, et av de viktigste elementene i våre hverdager. Det er derimot ikke bare enkelt å anskaffe seg et blybatteri, og ofte må en lange ut store summer hos spesialiserte forhandlere. Batterionline.no kan fort sies å være en spesialisert forhandler innen batterier, men dette betyr alt annet enn dyre priser. Faktisk er spesialiseringen innen nettopp batterier helt unik i markedet, og det gir en stor kompetitiv fordel på pris. Med batterier fra en rekke kjente leverandører og innen et bredt utvalg av kategorier, så har simpelthen Batterionline de batteriene du trenger, det være seg akkurat hvilken bruk du trenger de for. Blybatteriene er derimot blant de aller mest populære her, både grunnet den lave prisen, men også den fantastiske kvaliteten du får. Batterionline skjønner at nordmenn møter tøffe forhold, og da gjelder det å ha en sikkerhet med seg hele tiden. Disse batteriene blir brukt i alt fra personlige ting som biler og elektriske rullestoler, til store offentlige enheter som ubåter med mer. Dette vitner om hvor sikkert og hvor mye vi stoler på disse typen batterier, og dette er intet unntak med Batterionline. Her er alle batteriene nøye håndplukket av eksperter som vet hva de holder på med. Dermed er du sikret den høyeste kvaliteten, men allikevel til en billigere pris enn hos konkurrentene. Med andre ord får du dobbelt opp og dermed en mye bedre opplevelse. Dersom du er ute etter et blybatteri som virkelig holder mål og kan hjelpe deg gjennom de harde årstidene her til lands, så er dette starten for deg. Uansett bruk og uansett hvor du ønsker ditt batteri, så har Batterionline en løsning for deg. Det er enkelt å finne fram til det du trenger, og det kommer til å være enda enklere å kjøpe når du skjønner akkurat hvor mye penger du kommer til å spare.
TIL TOPPEN

Vent venligst ...

Lukk
Kjøp mer
Vis indkøbskurv & amp; kassen