Welcome

Handlevogn

Din handlevogn inneholder0 varer

BÆRBAR PC

Vårt store utvalg av ladere til bærbar PC

Her finner du ladere til en lang rekke populære bærbare datamaskiner. Blant vårt store utvalg finner du strømforsyning til HP, Toshiba, Fujitsu-Siemens, Apple, Dell, Lenovo, ASUS, Acer, Packard Bell og mange andre modeller. Det er bare å trykke på ditt merke og du får en oversikt over en lang rekke ladere.

Ønsker du også et nytt batteri til din datamaskin, finner du det ved å klikke her.

Det enkleste for å finne en lader som passer til din PC er å bruke søkefeltet øverst. Skriv inn navnet på din laptop og trykk ENTER.

Blant våre ladere finner du både originale og kompatible ladere. For at en lader skal være kompatibel med datamaskinen din er det to forutsetninger som skal være oppfylt. Det første er selvfølgelig at hannkontakten passer inn i hunnkontakten. Deretter skal laderen levere noenlunde samme antall volt og ampere som din PC krever for å kjøre.

Det er likevel en utbredt misforståelse at en ny lader skal ha samme effekt-spesifikasjoner som den originale. Så lenge effekten befinner seg et sted i nærheten av originalens effekt, kan en ny adapter levere tilstrekkelig og sikker energi til et elektrisk apparat. Dette skyldes at det ampere-input som er beskrevet på elektroniske apparater er et maksimums input. I virkeligheten er ofte det krevde input lavere enn det som står på apparatet. Adapterens output kan derfor atskille seg fra det som er beskrevet på apparatet. Man kan se på adapterens output av ampere som en mulig kapasitet det elektroniske apparatet kan benytte seg, og ikke en konstant strøm som proppes ned i halsen på apparatet. Apparatet tar det det behøver, og ikke mer. Grunnleggende sett kan derfor antallet ampere variere fra hva apparatets originale adapter leverer, mens antallet volt helst skal være det samme eller +/- 10%.


Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

TIL TOPPEN

Vent venligst ...

Lukk
Kjøp mer
Vis indkøbskurv & amp; kassen