USB-kabler

Her finner du vårt utvalg av USB-kabler til mange ulike formål. USB-kabler brukes i dag til en re... Les mer

Her finner du vårt utvalg av USB-kabler til mange ulike formål.

USB-kabler brukes i dag til en rekke elektroniske produkter. Dette kan være for eksempel smarttelefoner, tablets, printere, scannere, digitale kameraer og så videre.

Alle våre produkter er av topp kvalitet, og er testet og kvalitetskontrollert. På den måten kan du være sikker på at dine enheter blir ladet på riktig måte, og at alt du finner her er fullt kompatibelt.

Har du spørsmål vedrørende våre produkter, eller ikke finner det du leter etter, er du velkommen til å kontakte oss på mail info@batterionline.no eller på telefon 615 03 000 (09-15 mandag-fredag)

Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.
Våre mest populære produkter

USB kabler – Tilkobling mellom diverse enheter

USB kabler finnes i flere forskjellige former og størrelser, men fellesfaktoren for alle kablene er at de skal koble opp og overføre data mellom to eller flere enheter. Det betyr at du får en forenklet måte å overføre data på enn hva som var tilfellet før. USB kablene har en sokkel som kommer i forskjellige størrelser, og de gir deg forskjellig hastighet gjennom de ulike soklene. Dette er blant annet USB overganger som Micro-USB og USB-porter med støtte for opptil 10 kabler.

Enkelte kommer også i forskjellige farger og mønstre som lar deg indikere hva den enkelte USB kabelen blir brukt til. På den måten kan du være sikker på at du finner noe som vil passe dine preferanser for en USB kabel. Det er mange tekniske detaljer som er jobbet med av de ulike produsentene for å lage en USB kabel. Derfor er det fint for deg å vite at du får det du er ute etter fra en pålitelig produsent. Dette kan eksempelvis være en 2in1 USB kabel eller en 3-port USB.

Bruk fordelene som en USB kabel har

Det som er viktig å vite er at de forskjellige USB kablene har ulike størrelser som er med på å avgjøre hva de blir brukt til og hvilke enheter som passer med dem. Eksempelvis kan en USB skjøtekabel være nødvendig å ha for å forlenge kabelen din, eller til en enhet som ikke rekker frem. Dette kan blant annet være en kontroll for konsollen din som må lades, og som du ikke får spilt med på lang avstand uten en USB skjøtekabel.

Dette er gode fordeler for de ulike USB kablene å ha for de som trenger å benytte kablene til flere formål på ulike måter enn hva det er laget for. Derfor kan du enkelt og greit gå til innkjøp av en USB kabel som skal egne seg for en spesifikk enhet, som du videre kan benytte på flere måter og i beste tilfelle, for andre enheter.

Kjøp USB kabler fra pålitelige produsenter

Det finnes flere forskjellige produsenter som lager og selger videre USB kabler som kommer i forskjellige former, men som er skapt for samme formål - nemlig det å overføre data fra en enhet til en annen. For deg som kunde er det viktig å finne en produsent som leverer USB kabler og USB skjøtekabler av kvalitet. Dette gjelder også for en USB overgang du kan ha behov for når kabelen er for kort.

Ønsker du for eksempel en USB overgang med mulighet for raske overføringer, så kan du finne dette. Du kan også finne de som er egnet store mengder data, men ikke nødvendigvis så raskt. Det hjelper deg med å overføre dataen du skal ha fra den ene enheten til den andre i høy hastighet om nødvendig, eller så mye data som du ønsker. Dette er en unik mulighet for deg som kunde som du ikke vil gå glipp av. Kjøp derfor dine USB kabler og USB overganger her i dag!

Kopirett © 2022 Lakuda (Org.nr: 913 439 279) Alle varemerker som nevnes i nettbutikken tilhører de respektive varemerkers eiere.