Mobil- og PDA-batterier

Her finner du både originale og kompatible batterier til din mobil. Går din mobil tom for batteri... Les mer

Her finner du både originale og kompatible batterier til din mobil.

Går din mobil tom for batteri etter bare noen timer, eller trenger du bare et ekstra batteri? Da kan du kjøpe et helt nytt batteri til mobilen din her! Vi leverer batterier til en rekke telefoner, blant annet Apple, Samsung, Huawei, HTC og mange flere.

Den enkleste måten å finne riktig batteri på, er hvis du søker etter din modell i søkefeltet øverst på siden (trykk ENTER for å søke). Du får da opp en oversikt over alle batterier som er kompatible til din mobil, samt en rekke annet tilbehør.

Ønsker du også en lader eller adapter til din mobil, finner du det her.

Har du spørsmål vedrørende våre produkter, eller ikke finner det du leter etter, er du velkommen til å kontakte oss på mail info@batterionline.no eller på telefon 815 03 000 (09-15 mandag-fredag)

Velg mellom over 300+ forskjellige batterier for mobil, navigasjon, PDA, printer, headset og nettbrett.

Få hadde nok sett for seg at mobilen skulle bli så viktig som den ble. Da telefonen, tung og uhåndterlig, ble oppfunnet, så nok få for seg at vi etterhvert skulle forminske denne og bære den med oss overalt. I dag er mobilen vår kanskje en av de viktigste tingene vi eier. Denne brukes til kommunikasjon der person til person ikke er mulig eller ikke like enkelt.

Noen samtaler er viktigere enn andre, som for eksempel jobbintervjuer eller viktige avtaler. Kanskje ringer fruen for å spørre når mannen kommer hjem til middag, eller kanskje er det et ungt barn som trenger å kjøres hjem fra trening. Uansett situasjon, så kan alle være enige om at mobilene er blant de viktigste tingene vi eier. Derfor er det meget frustrerende når disse ikke varer gjennom hele dagen. Batteriene i vanlige mobiler er enda ikke kommet dit hen at de tåler den ekstreme bruken vår gjennom hele dagen. Kanskje noen tåler det over en periode, men de aller fleste knekker sammen for presset etterhvert. Da er det ufattelig kjedelig å komme mot slutten av dagen uten mye batteri og å måtte begrense bruken til kun det mest nødvendige. Uten nok lademuligheter der vi befarer, så er det faktisk ikke mange andre alternativer. Batterionline vil derimot endre på dette med sitt tilbud av mobilbatteri. Et mobilbatteri kan redde dagen, og Batterionline er en stolt leverandør av disse. Batterionline er kanskje aller mest kjent for sin spesialisering innen batterier, og det er intet unntak innen mobilbatteri. Her finner du mobilbatteri til nærmest alle modeller du kan tenke deg, og det enkleste, siden utvalget er så ekstremt, er rett og slett å bare søke etter din modell. Det unike er ikke bare at utvalget er så stort, men her får du også lave priser og den samme gode kvaliteten. Dermed er det ikke inngått kompromiss på noen måter, og du kan garanteres den aller beste opplevelsen.

Si for eksempel at du ønsker et ekstra batteri siden ditt nåværende synger på siste verset. Vanligvis vil de aller fleste anskaffe seg en ny modell, fordi mobilbatteri ofte er dyrt, og reparasjon er enda dyrere. Kanskje er det til og med vanskelig å finne et mobilbatteri som passer. Hos Batterionline er derimot dette langt i fra et problem. Her kan du enkelt finne din modell og holde liv i en mobil som ellers er meget velgående. Du kan også anskaffe et mobilbatteri i bakhånd. Si for eksempel at du oppbevarer dette i bilen slik at du kan bytte batteri når ditt nåværende nærmer seg de lavere prosentene. Da trenger du ikke vente på en lang ladeprosess. Her går det fra 0 til 100 på et minutt! Uansett hvilken bruk du kan tenke deg, så har Batterionline et enestående utvalg av mobilbatteri til lave priser, men med den samme gode kvaliteten. Da er det ikke noe å lure på hvor du bør skaffe deg dine neste mobilbatterier!

Kopirett © 2022 Lakuda (Org.nr: 913 439 279) Alle varemerker som nevnes i nettbutikken tilhører de respektive varemerkers eiere.