LED-pærer

LED-pærer er en energieffektiv lyskilde med lang levetid, noe som gjør dem ideelle når du ønsker ... Les mer

LED-pærer er en energieffektiv lyskilde med lang levetid, noe som gjør dem ideelle når du ønsker å redusere energiforbruket. LED-pærer kommer i et bredt utvalg av farger og stiler, slik at du kan finne en som passer dine behov og stil. De kan også brukes til både innendørs og utendørs belysning.

Nå kan du få billige LED-pærer og spare penger på strømregningen

Selv om du ikke kan så mye om belysning og LED-pærer, har du sikkert hørt om Watt, volt og fargegjengivelse. I dag måles effekten av en LED-pære, en LED-spot og annen belysning i lumen i stedet for watt.

Du kan få billige LED-pærer med samme høye effekt og Lumen som dine glødepærer. I dag har LED-pærer samme effektive spredningsgrad, om ikke bedre, enn glødepæren. De fleste LED-pærer er også dimbare og har en fargegjengivelse som også er sterkere enn en glødepære.

Likevel kan du spare mye penger ved å investere i en billig LED-pære. For det første er LED-pærer spesielt energieffektive. De er opptil 5-6 ganger mer effektive enn glødepærer. Levetiden deres er opptil 40 ganger lengre, og strømforbruket er mye lavere i forhold til utbyttet de gir.

Ved å investere i LED-belysning får du ikke bare en billig LED-pære når du kjøper den, men også når du bruker den. Hver gang du velger å kjøpe en LED-pære sparer du opptil syv kjøp av glødepærer.

Kan du nå også få riktig LED-pære?

Hos Batterionline kan du kjøpe alle slags LED-pærer. Vi har billige LED-pærer E27, billige LED-pærer E14, billige LED-pærer G9, billige LED-spot GU10 og mange flere.

Når du skal velge riktig LED-pære, kan spredningsgraden være en indikator på hvordan lyset ser ut i stuen eller på kjøkkenet. Skal LED-pæren monteres i en lampe uten lampeskjerm, eller hvor lampeskjermen er veldig tynn eller kanskje helt klar, er det viktig at LED-pæren din har høy spredningsgrad. Hvis spredningsgraden er for lav og lampeskjermen er gjennomsiktig, vil lyset se ut som om det har delt seg opp. Lampen vil lyse mer nederst enn på toppen.

Hos Batterionline kan du også kjøpe LED-pærer med spesielt høy diffusjonsrate. For eksempel kan du få Philips E27 LED-pærer med en spredningsgrad på 180.

Kopirett © 2022 Lakuda (Org.nr: 913 439 279) Alle varemerker som nevnes i nettbutikken tilhører de respektive varemerkers eiere.