Startbatterier

Bilbatterier er avgjørende for å holde bilen i gang. Hos Batteri Online tilbyr vi et stort utvalg... Les mer

Bilbatterier er avgjørende for å holde bilen i gang. Hos Batteri Online tilbyr vi et stort utvalg av bilbatterier som passer alle biltyper. Vi har et bredt utvalg av batterier i forskjellige størrelser, kapasiteter og ampereklassifiseringer. Våre produkter er av høy kvalitet og designet for å tåle tøffe værforhold. Vi har også batterier spesialdesignet for høy ytelse i de mest krevende situasjoner. Vi tilbyr også ladere og boostere til ditt bilbatteri. Se vårt store utvalg av bilbatterier og tilbehør og finn produktet som passer dine behov. Vi leverer produkter av høy kvalitet til en konkurransedyktig pris.

Kryssreferansesøk

YUASA MC-Batterifinder

Batterivælger

Vise som Liste Rutenett

Elementer 1-10 av 485

Side
per side
Vise som Liste Rutenett

Elementer 1-10 av 485

Side
per side
Hvor lenge varer et bilbatteri?

Et godkjent bilbatteri har en levetid på opptil seks år. Det avhenger imidlertid av vedlikeholdstilstanden til bilens elektriske konstruksjon.Det er også viktig å holde styr på batteriets alder og å få det undersøkt og ladet regelmessig. Det anbefales også å få den regelmessig testet av en profesjonell for å sikre at den er i god stand.

Hvilket bilbatteri passer til bilen min?

Det avhenger av merke, modell og år på bilen din. Det er viktig å velge et bilbatteri som passer til bilen din slik at den fungerer optimalt. Hos Batteri Online har vi et stort utvalg av bilbatterier som passer alle biltyper. Vi kan hjelpe deg med å finne riktig batteri til din bil. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice på info@batterionline.no eller 81503000, så hjelper vi deg gjerne.

Viktige spesifikasjoner når du velger bilbatteri?

Batterikapasitet Dette er det viktigste å tenke på når du velger bilbatteri. Kapasiteten angir hvor mye energi batteriet kan levere. Den må være stor nok til å kunne starte bilen og opprettholde strømforsyningen.

Volt Batterispenningen er en annen viktig parameter. Den skal være kompatibel med bilens elektriske system og anbefalt spenning for bilen.

Kaldstartstrøm Kaldstartstrøm er avgjørende for å sikre at batteriet har nok strøm til å starte bilen. Jo høyere kaldstartstrøm, jo ​​bedre.

Størrelse og vekt Dette er viktig da det vil avgjøre om batteriet får plass i bilens motorrom. Batteriets størrelse og vekt må være kompatibel med bilens spesifikasjoner.

Syklus Syklus er antall ladninger og utladninger et batteri kan utføre før det mister kapasiteten. Jo høyere syklus, jo bedre.

Temperaturgrenser Et bilbatteri må ha en viss temperaturgrense for å fungere optimalt. Den må kunne operere i et bredt temperaturområde, som inkluderer de fleste værforhold.
Kopirett © 2022 Lakuda (Org.nr: 913 439 279) Alle varemerker som nevnes i nettbutikken tilhører de respektive varemerkers eiere.