Sitteklipper

Hvis du oppdager at hagetraktorbatteriet ditt er tomt, kollapset eller kanskje har begynt å korro... Les mer

Hvis du oppdager at hagetraktorbatteriet ditt er tomt, kollapset eller kanskje har begynt å korrodere, så kan det være på tide med et nytt batteri til hagetraktoren din. Hos Batterionline har vi samlet et stort utvalg ulike batterier til akkurat din type hagetraktor. I vårt sortiment kan vi tilby batterier til både moderne elektriske hagetraktorer og til de klassiske hagetraktorene med forbrenningsmotorer som trenger startbatteri. Når du ser på et hagetraktorbatteri, er det flere kriterier du kan velge mellom, inkludert: spenning, ampere, polposisjon, pris og merke.

Vise som Liste Rutenett

6 Produkter

per side
Vise som Liste Rutenett

6 Produkter

per side

Husk batteri til hagetraktoren din

Om våren, sommeren og høsten er hagetraktoren mest sannsynlig uunnværlig, og er en stor del av utearbeidet som utføres i hager, på gårder, nedlagte gårder og husmannsplasser.

Det er alt fra frakt av hageavfall, fliser, stein, riving av hage til plenklipping. Alle disse oppgavene krever en maskin, og det er her din velfungerende hagetraktor naturlig spiller inn. Men før hagetraktoren din er funksjonell, krever den et pålitelig batteri. Derfor er det selvfølgelig synd om batteriet ditt er tomt eller har kollapset slik at du ikke kan utføre hageoppgavene dine. Ved å velge batteri til hagetraktoren din fra Batteribyen er du sikret både kvalitet og ikke minst en god pris.

Hvis du vier deg til den klassiske forbrenningsmotoren og trenger et startbatteri, kan vi anbefale merkene Garden og MTD. Disse produsentene leverer pålitelige batterier som gir deg lang batterilevetid og ytelse.

Omvendt, hvis du har en elektrisk hagetraktor eller gressklipper, så er vårt Multipower hagetraktorbatteri et sublimt valg.

Uansett hva du trenger, har vi et ekstraordinært utvalg av 12v spenningsbatterier med forskjellige kapasiteter inkludert 18 Ah, 26 Ah og 30 Ah.

Hos oss er kvalitet alltid i høysetet, derfor selger vi kun batterier til hagetraktorer fra de mest anerkjente produsentene som:

- Stiga
- Rider
- Husqvarna
- MTD smart
- John Deere
- Johnsered
- Garden
- Multipower

Vedlikehold av hagetraktorens batteri

Når hagetraktoren er satt i boden eller låven for vinteren, tenker du kanskje ikke på det igjen før våren, når plenen må klippes eller bøkehekken klippes og du må kjøre vekk greiner - dette kan være en feil og kan koste mye penger et nytt batteri. Et hagetraktorbatteri har godt av å brukes og dermed lades ut og lades ofte. Hvis den står en hel vinter uten å være aktivert, kan battericellene kollapse, og dette vil føre til at du må bytte batterisyre eller kaste ditt nåværende hagetraktorbatteri.

Om vinteren kan du med fordel aktivere batteriet ved å bare slå på hagetraktoren eller lade batteriet med en automatisk lader en gang i måneden. På denne måten vedlikeholder du batteriet hele året og får det beste ut av produktet vårt.

Hjelp til å finne et hagetraktorbatteri

Har du spørsmål om ditt valg av hagetraktorbatteri, trenger veiledning for optimal bruk eller annen hjelp, er du alltid velkommen til å kontakte oss på info@batterionline.no eller 815 03 000. Vi har mange års erfaring med batterier og er glade. for å hjelpe deg med å finne riktig hagetraktorbatteri til din maskin. Husk at hos Batterionline.no er du alltid bare noen dager unna å ha nytt batteri til hagetraktoren din, da vi har 1-3 dagers levering. Frykt derfor ikke om ulykken har skjedd og ditt nåværende batteri er skadet, kollapset eller på annen måte ufør.

Våre batterier leveres alltid i beskyttende emballasje og er klare til bruk uten ytterligere lading.

Kopirett © 2022 Lakuda (Org.nr: 913 439 279) Alle varemerker som nevnes i nettbutikken tilhører de respektive varemerkers eiere.