Makita

Her finner du vårt store utvalg av batterier til Makita-verktøy. Vi fører batterier fra merker so... Les mer

Her finner du vårt store utvalg av batterier til Makita-verktøy. Vi fører batterier fra merker som 2-Power og Japcell, samt originale batterier fra Makita. Alle våre batterier er grundig testet og kompatible til en lang rekke Makita-verktøy, slik at du kan være sikker på at du får batterier av høy kvalitet til en lavere pris. I tillegg gir vi også 1 års garanti og 30 dagers full returrett på alle verktøy-batterier.

Vise som Liste Rutenett

Elementer 1-10 av 17

Side
per side
Vise som Liste Rutenett

Elementer 1-10 av 17

Side
per side

Et ekstra batteri er alltid godt å ha. Med et ekstra batteri har du alltid strøm til ditt verktøy og kan bytte til et fulladet batteri med en gang verktøyet er tomt for strøm. Slik kan du holde på lenger og ha en effektiv arbeidsdag. Våre batterier er også laget av solide materialer, er robuste og tåler en støyt, og kan dermed brukes til all slags arbeid.

For å finne riktig batteri til ditt verktøy, har vi laget en oversikt over hvilke verktøyer hvert enkelt batteri passer til. Denne oversikten finner du ved å trykke på «Passer til»-baren under batteriene på denne siden eller ved å trykke på det batteriet du ønsker mer informasjon om. Du kan også søke på navnet til ditt verktøy, for eksempel «Makita BCS550», i søkefeltet øverst på siden. Dermed får du opp en liste over alle kompatible batterier og diverse tilbehør til det gjeldende verktøy.

Ønsker du også en lader til batteriet finner du det på denne siden.

Hvis du ikke finner batteriet eller verktøymodellen du ser etter, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på e-post post@batterionline.no eller ringe oss på 815 03 000 (09-15 mandag-fredag).

Kopirett © 2022 Lakuda (Org.nr: 913 439 279) Alle varemerker som nevnes i nettbutikken tilhører de respektive varemerkers eiere.