Lommelykter

Hos Batteri Online har vi et stort utvalg av lommelykter. Våre produkter kommer med opptil 5 års ... Les mer

Hos Batteri Online har vi et stort utvalg av lommelykter. Våre produkter kommer med opptil 5 års garanti! Trenger du rustfrie, vannavvisende eller støtsikre lommelykter er du på riktig sted. Her kan du finne flotte og meget holdbare lommelykter til svært gode priser. Alle lommelyktene er ekstremt batterieffektive og har lang batteritid. Velg mellom oppladbare og batteridrevne lommelykter – våre lommelykter finnes i mange ulike varianter, med mange smarte funksjoner.

Våre lommelykter blir testet og tilpasset etter ANSI/FL1 standarden. Dette gjør det lettere for deg å sammenligne lyktene og finne nøyaktig den lommelykten som passer deg. Hvis du mangler lys til barna, til bruk hjemme eller til profesjonell bruk, finner du det her.

Har du spørsmål vedrørende våre produkter, eller ikke finner det du leter etter, er du velkommen til å kontakte oss på mail info@batterionline.no eller på telefon 815 03 000 (09-15 mandag-fredag)

Vise som Liste Rutenett

Elementer 1-10 av 97

Side
per side
Vise som Liste Rutenett

Elementer 1-10 av 97

Side
per side

Finn din lommelykt i dag

Lommelykter har eksistert siden 1902, og de har siden den tid vært en viktig del av vår hverdag. Før lommelykten hadde man enten parafinlamper eller stearinlys, og vi er vel alle glad for at den tiden er over. Som en del av den helt åpenbare funksjonen - å lyse opp i mørket – så har lommelyktene vært en deltager i alle våres liv, store som små. Den er et obligatorisk element på enhver hyttetur, for eksempel på hytter som enten ikke har innlagt strøm i utgangspunktet, eller på strømlagte hytter som befinner seg så langt til fjells at en storm enkelt kan utfordre strømnettet.

For oss voksne kan en lommelykt spille en avgjørende rolle i krisesituasjoner og være en trofast venn ved et strømbrudd, hjemme eller på hytta. Går bilen tom for bensin eller strøm på en landevei langt vekk ifra befolkningen, så kan en lommelykt få fart på sakene og kanskje også motoren. I hvert fall får du muligheten til å se hva som er problemet, slik at det kan løses. Til sjøs enten det er i din seilbåt eller på overfaring med større båter er lommelykten også en god venn å ha.

Flere bruksområder

For de yngre kan en lommelykt være det som skal til etter man har besøkt sine venner en mørk høstnatt for å se på en skummel thriller. En lykt kan være nok til å dempe fantasien om monstre som et ungt menneske lett kan innbille seg gjemmer seg i buskene. For barna så blir en lommelykt fort et fint leketøy som kan berike de mange fantasifulle lekene barn kommer opp med.

Mørkegjemsel kan få en artig piff. Signalisering og morsekoder kan også være andre ting man kan leke med når man kryper langs skogens trær som spion eller en hemmelig agent for ukjente etterretningsorganisasjoner. Etter man er sliten for dagen, og det er leggetid, så er selvfølgelig en lykt hendig for de uoppdragne som ønsker å lese Harry Potter under dynen en ekstra time etter offisiell leggetid.

En god variasjon av lommelykter

Batterionline tilbyr en god variasjon av lommelykter i forskjellige prisklasser og størrelser. Med alt ifra støtsikre, rustfrie eller vannavisende lommelykter, skulle de fleste finne noe som passer sine interesser og ønsker. Batterionline har de beste prisene på markedet med batterier som har eksepsjonelt lang levetid. Om du ønsker å lade opp lommelykten din om natten, eller kun kjøpe en batteridreven lommelykt, så har Batterionline det du skulle behøve.

Dessuten så tilbyr Batterionline oppladbare batterier til de fleste av lommelyktene vi har. Du kan også kjøpe oppladbare lommelykt dersom du ønsker det. Alle lyktene blir nøye testet og tilpasset etter internasjonale standarder, slik at du kan sammenligne lyktene og finne den som passer deg best. Rustrie lykter, lykter i Polysteel, oppladbare penlights, campinglykter, nøkkelringlykter, inspeksjonslykter, enhåndslommelykter og taktiske penlykter med strobe er et par av alternativene.

Her kan du finne det meste for alle aldersgrupper. Kanskje kan en LED lommelykt eller annen kraftig lommelykt friste? Alle prisene inkluderer toll, moms og avgifter, og det er ingen skjulte gebyrer. Du får selvfølgelig 30 dagers returrett på alle varer og 12 måneders garanti.

Kopirett © 2022 Lakuda (Org.nr: 913 439 279) Alle varemerker som nevnes i nettbutikken tilhører de respektive varemerkers eiere.