AA-batterier

Her ser du vårt utvalg av engangsbatterier i AA størrelse. Vi har kjente merker som DURACELL, Max... Les mer

Her ser du vårt utvalg av engangsbatterier i AA størrelse. Vi har kjente merker som DURACELL, Maxell, Energizer, Panasonic, Japcell og Varta.
Du kan bruke AA-batterier til f.eks. spillkonsoller, fjernkontroller, leker, musikkspillere og digitale kameraer.

Du kan også kjøpe oppladbare AA-batterier. Vi anbefaler Panasonic eneloop.

Vise som Liste Rutenett

Elementer 1-10 av 40

Side
per side
Vise som Liste Rutenett

Elementer 1-10 av 40

Side
per side

Bare de beste AA-batteriene

Vi selger kun de beste AA-batteriene på markedet, nemlig de fra kjente merker som DURACELL, Maxell, Energizer, Panasonic, Japcell og Varta.. Vi har gode avtaler med våre leverandører som gjør at vi kan gi deg best mulig pris. Du finner derfor billige batterier i størrelsen AA her, uten å måtte gå på akkord med kvaliteten. Se gjennom utvalget vårt og finn et godt tilbud på akkurat det AA-batteriet du trenger.

AA-batterier for småting med høyt strømforbruk

AA-batterier brukes til mindre gjenstander som du ofte også vil se AAA-batterier brukt til. Det kan f.eks. være leker, kameraer, barbermaskiner, datamus og mange andre mindre elektroniske gjenstander. Forskjellen mellom et AA- og AAA-batteri er størrelsen og energikapasiteten til selve batteriet. Selv om de to batteritypene har like mye spenning, er det vanligvis mer energi i et AA-batteri. For elektroniske varer som har et høyt strømforbruk vil du ofte oppleve at du må bruke AA-batterier fremfor AAA-batterier.

AA litiumbatterier

Er det en elektronisk gjenstand som enten brukes ute eller har et høyt strømforbruk, så kan vi anbefale at du velger et litium AA-batteri, da de tåler ekstreme værforhold. Et litiumbatteri er motstandsdyktig mot temperaturer så lave som -40°C og opptil 60°C.

Kjøp AA-batterier i større mengder

For deg som trenger mye AA-batterier anbefaler vi at du tar en titt på vår kategori for storkjøp av alkaliske AA-batterier. Når du handler hos oss har du mulighet til å oppnå gunstige priser dersom du kjøper i større kvanta. Få et godt tilbud ved å kjøpe flere samtidig!

Kopirett © 2024 Lakuda (Org.nr: 913 439 279) Alle varemerker som nevnes i nettbutikken tilhører de respektive varemerkers eiere.