E/9V-batterier

Her kan du se vårt utvalg av E engangsbatterier. Vi har bl.a. kjente merker som DURACELL, Maxell,... Les mer

Her kan du se vårt utvalg av E engangsbatterier. Vi har bl.a. kjente merker som DURACELL, Maxell, Energizer, Panasonic, Japcell og Varta.

Batteristørrelse E (også kalt 9V) brukes f.eks. for røykvarslere og klokker.

Skal du bruke E-batterier til profesjonelt lydutstyr, anbefaler vi at du velger oppladbare batterier.

Vise som Liste Rutenett

Elementer 1-10 av 20

Side
per side
Vise som Liste Rutenett

Elementer 1-10 av 20

Side
per side

Stort utvalg av E-batterier

Vi har et stort utvalg av E-batterier til rimelige priser. I vårt sortiment finner du kvalitetsbatterier fra populære merker som DURACELL, Maxell, Energizer, Panasonic, Japcell og Varta.

Når vi kjøper fra våre leverandører kjøper vi alltid i større partier, noe som betyr at vi kan gi deg de skarpeste prisene på markedet. Du kan derfor alltid finne et godt tilbud blant vårt utvalg av E-batterier.

E eller 9V batteri?

E-batteriet er også kjent som et 9V-batteri, og brukes vanligvis i enheter som røykvarslere, sykkellys, leker og klokker. Denne typen batterier er fysisk store og kan derfor også inneholde store mengder strøm, noe som gjør et 9V batteri ideelt for strømkrevende enheter, eller enheter hvor batteriet må ha lang levetid.

9V litiumbatterier

Hvis du er på utkikk etter et batteri til en enhet som har et veldig høyt strømforbruk, så kan vi anbefale at du velger et 9V litiumbatteri, da de typisk varer lenger enn et vanlig alkalisk batteri. I tillegg er et litiumbatteri motstandsdyktig mot ekstreme temperaturer på helt ned til -40°C og opptil 60°C.

Oppladbare 9V batterier

Hvis din elektroniske enhet brukes ofte, vil et oppladbart 9V batteri være en god løsning. Den ene er at du ofte vil gå tom for strøm, og derfor er det penger å spare, men et oppladbart batteri er også bedre til å holde på spenningen, i motsetning til et engangsbatteri. Ulempen med et oppladbart batteri er at det går tom for strøm raskere enn et engangsbatteri. Hvis det er et elektronisk produkt som er lite brukt, vil derfor et engangsbatteri i så fall være bedre. Ved valg av 9V batteri må du derfor først vurdere hvor ofte du bruker den aktuelle varen.

Få volumrabatt ved tilleggskjøp

Kjøper du flere 9V batterier hos oss kan du oppnå fordelaktige rabatter ved kjøp i større partier. Vi har en kategori for storkjøp av alkaliske batterier, hvor du finner både AAA, AA, C, D og E batterier i større mengder. Vet du på forhånd at du må bruke flere batterier, kan du med fordel kjøpe flere på en gang og dermed spare penger.

Kopirett © 2024 Lakuda (Org.nr: 913 439 279) Alle varemerker som nevnes i nettbutikken tilhører de respektive varemerkers eiere.