Powerbank

Hvis du trenger strøm på farten, er en powerbank den ideelle løsningen. Med en powerbank har du m... Les mer

Hvis du trenger strøm på farten, er en powerbank den ideelle løsningen. Med en powerbank har du muligheten til å lade enhetene dine uansett hvor du er. Vi tilbyr gode og billige powerbanks med flere innganger, i ulike størrelser og farger og med varierende kapasitet. Hos Batterionline.no finner du et stort utvalg powerbanks i forskjellige størrelser og modeller. Se vårt utvalg nedenfor.

Vise som Liste Rutenett

Elementer 1-10 av 25

Side
per side
Vise som Liste Rutenett

Elementer 1-10 av 25

Side
per side

Powerbank for deg som er på farten

Unngå at enhetene dine går tom for strøm når du er på farten. Med en powerbank kan du alltid lade smarttelefonen eller nettbrettet, uansett hvor du er. En powerbank er den ideelle trådløse ladestasjonen for de som pendler med tog eller bil, og for de som skal på festival og reise.

Hva betyr mAh?

mAh er en måleenhet for strøm, som står for milli-Ampere-timer. mAh indikerer en powerbanks kapasitet, som betyr at jo mer mAh en powerbank har, jo lengre batterilevetid. Våre kraftbanker er tilgjengelige fra 2500mAh til 26800mAh. Avhengig av hvilken enhet du skal lade vil du i noen powerbanker ha flere ladinger på en fulladet powerbank.

Hvilken powerbank bør du velge?

Du bør velge en strømbank basert på enhetens batterikapasitet og antall ladinger du forventer å trenge. Batteriet i enheten din har en viss kapasitet på mAh, og skal du på langtur er det fornuftig å velge en powerbank som kan lade enheten din mer enn én gang. En iPhone 14 har for eksempel en batterikapasitet på ca. 3300 mAh, så en powerbank med 10 000 mAh vil kunne lade din iPhone 3 ganger på én lading. Størrelsen er en annen faktor når du kjøper en powerbank. Du kan få powerbanker i flere størrelser, så du kan også finne plass til dem i både veske, koffert og løpebelte. De større kraftbankene, også kalt kraftstasjoner, er spesielt gode for bilferier eller campingturer, hvor du trenger en alternativ strømkilde for strøm og lading.

Kopirett © 2022 Lakuda (Org.nr: 913 439 279) Alle varemerker som nevnes i nettbutikken tilhører de respektive varemerkers eiere.