Ladere til AAA, AA, C, D og 9V

Her får du vårt komplette utvalg av batteriladere, som kan lade oppladbare batterier av ulike typ... Les mer

Her får du vårt komplette utvalg av batteriladere, som kan lade oppladbare batterier av ulike typer. Med en batterilader kan du alltid ha full kraft på dine oppladbare batterier, slik at de er klare til bruk i dine elektriske apparater. Batteriladere er tilgjengelig for batterityper AA, AAA, C/Baby, D/Mono og E/9V fra kjente merker som eneloop, Energizer, Japcell, Varta og Ansmann.

Vise som Liste Rutenett

Elementer 1-10 av 50

Side
per side
Vise som Liste Rutenett

Elementer 1-10 av 50

Side
per side
Hva bør jeg vite før jeg kjøper en batterilader?

Først av alt, sørg for at batteriladeren du velger kan ta ønsket batteritype. Velg hvilken som helst en universal batterilader som passer til flere batterityper.

Deretter må du tenke på hvor mange batterier laderen må kunne lade på en gang, om den må kunne lade et enkelt batteri om gangen, og om den må kunne lade ulike batterityper samtidig.

Du kan velge mellom 2 typer batterilading – sakte og rask. Det er verdt å huske at jo raskere du lader batteriene, jo mer slitasje bruker du på dem. Saktelading er mer skånsomt, men tar naturligvis lengre tid før full lading.

Er det spesielle funksjoner i en batterilader?


Ja, i enkelte batteriladere kan du få funksjoner som f.eks disse:

Variabel ladekontroll
Ladekontrollen lar deg velge hvor raskt de oppladbare batteriene skal lades.

Oppdagelse av defekte batterier
Du kan få batteriladere som analyserer batteriene med en gang du setter dem i laderen. Hvis batteriet er defekt eller ikke egnet for lading, vises det i et display og batteriet lades ikke.

Treningsprogram
Dette er et program som egner seg godt for eldre eller slitte batterier, da det ved vekselvis å lade og utlade batteriet kan forlenge levetiden.

Automatisk avslåing
Når laderen er ferdig med å lade batteriene, slår den seg av automatisk slik at batteriene ikke overopphetes og går i stykker. På denne måten beskytter du batteriene dine og forlenger levetiden.
Kopirett © 2024 Lakuda (Org.nr: 913 439 279) Alle varemerker som nevnes i nettbutikken tilhører de respektive varemerkers eiere.