Bosch

Her finner du vårt store utvalg av batterier til Bosch-verktøy. Vi fører batterier fra merker som... Les mer

Her finner du vårt store utvalg av batterier til Bosch-verktøy. Vi fører batterier fra merker som 2-Power og Japcell, samt originale batterier fra Bosch. Alle våre batterier er grundig testet og kompatible til en lang rekke Bosch-verktøy, slik at du kan være sikker på at du får batterier av høy kvalitet til en lavere pris. Samtidig gir vi også 1 års garanti og 30 dagers full returrett på alle verktøy-batterier.

Vise som Liste Rutenett

Elementer 1-10 av 25

Side
per side
Vise som Liste Rutenett

Elementer 1-10 av 25

Side
per side

Et ekstra batteri er alltid godt å ha. Med et ekstra batteri har du alltid strøm til ditt verktøy og kan bytte til et fulladet batteri med en gang verktøyet er tomt for strøm. Slik kan du holde på lenger og ha en effektiv arbeidsdag. Våre batterier er også laget av solide materialer, er robuste og tåler en støyt, og kan dermed brukes til all slags arbeid.

Ønsker du også en lader til batteriet finner du det på denne siden. I tillegg har vi også en hurtiglader, i tilfelle du har glemt å lade ekstrabatteriet. Hurtigladeren lader et batteri på under 1 time, og har en ladeprosess som skåner batteriene og sørger for en lang levetid på batteriene.

Hvis du ikke finner det batteriet eller verktøymodellen du ser etter, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på e-post post@batterionline.no eller ringe oss på 815 03 000 (09-15 mandag-fredag).

Det å jobbe med hendene og med verktøy gir deg en befriende følelse få ting kan oppnå. Allikevel er det meget irriterende når batteriet er utladet, og du er nødt til å ta lange avbrekk fra ditt arbeid. Med et ekstra Bosch batteri i hånd, så sidestilles dette problemet. Et ekstra batteri i bakhånd betyr at du simpelthen kan bytte ut det originale batteriet så snart det går tom for strøm. Dette kan da enkelt plasseres med et nytt fulladet batteri, slik at du ikke trenger å ta mer enn et minutts pause fra din favorittaktivitet! Nordmenn har vært glad i å jobbe hardt med henda siden tidenes morgen. Dette er kanskje den eneste tingen som ikke har gitt ordentlig slipp og endret seg ved vår kultur. Vi er alltid villige til å tre til å gjøre litt ekstra arbeid, enten det er på jobb eller dugnad i borettslaget. En trend som har økt i popularitet er at menn virkelig nyter håndarbeid med verktøy som en fritidsaktivitet. Der en på et tidspunkt trodde at alle mennesker skulle bli helt tafatte og betale andre for å gjøre enhver jobb bortsett fra sin egen, så har nordmenn trådd ut av denne boblen og tatt tak.

Enten verkstedet er en egen bod eller simpelthen midt i garasjen, så elsker vi å komme oss ut av heimen og jobbe med ting som virkelig betyr noe for oss. Enten det er å mekke på bilen, eller bygge noe helt nytt, så er det essensielt for oss å fungerende verktøy. Selv det beste verktøyet kan ikke unngå det faktum at batteriet går fort tomt. Dette er irriterende å måtte takle, siden det avbryter oss midt i det viktige arbeidet. Allikevel finnes det håp i Bosch batteri. Produsenten bak verdens kanskje mest kjente rekke av verktøy produserer naturligvis også batterier til disse. En stor skare av dine verktøy er mest sannsynlig Bosch, og dermed passer dette perfekt for deg. Ideen er å anskaffe et ekstra batteri, slik at når du går tom, så kan du enkelt bytte ut det gamle batteriet ditt med det nye. På de fleste verktøy er det meget enkelt å bytte ut batteriet, og ved å gjøre dette kan du naturligvis fortsette arbeidet uten noen større avbrekk. Bosch batteri er perfekte for dette formålet, fordi en majoritet av dine verktøy mest sannsynlig er fra denne produsenten.

For å finne ut akkurat hvilket batteri du trenger, så kreves det heller ikke lange stunder i søken, slik som hos andre leverandører. Hos Batterionline.no kan du enkelt søke etter typen batteri du leter etter, eller simpelthen taste inn hva slags verktøy du har og finne batteriet på denne måten. I et utvalg på fantastiske 38 batterier, så er det derimot liten tvil om at du finner det du trenger her. Så dersom du er av typen som elsker å jobbe med verktøy til langt på kveldstid, men blir avbrutt av utladede batterier, så er du kommet til rett sted. Aldri har det vært enklere å løse et så stort problem, og det er mye grunnet de lave prisene som lar deg laste opp med batterier i hopetall. Her er det absolutt ingenting å nøle over, og dine verktøy skriker etter at du skal få brukt dem hele kvelden. Du elsker mest sannsynlig det du gjør, og du vet hvor irriterende det er med avbrekk du ikke selv har planlagt. Glem utladede batterier og skuffende avbrekk fra din favorittaktivitet, et Bosch batteri hjelper deg å holde det gående hele kvelden om du ønsker.

Kopirett © 2024 Lakuda (Org.nr: 913 439 279) Alle varemerker som nevnes i nettbutikken tilhører de respektive varemerkers eiere.