Hitachi

Her finner du vårt store utvalg av batterier til HITACHI-verktøy. Vi fører batterier fra merker s... Les mer

Her finner du vårt store utvalg av batterier til HITACHI-verktøy. Vi fører batterier fra merker som 2-Power og Japcell, samt originale batterier fra HITACHI. Alle våre batterier er grundig testet og kompatible til en lang rekke HITACHI-verktøy, slik at du kan være sikker på at du får batterier av høy kvalitet til en lavere pris. Samtidig gir vi også 1 års garanti og 30 dagers full returrett på alle verktøy-batterier.

Et ekstra batteri er alltid godt å ha. Med et ekstra batteri har du alltid strøm til ditt verktøy og kan bytte til et fulladet batteri med en gang verktøyet er tomt for strøm. Slik kan du holde på lenger og ha en effektiv arbeidsdag. Våre batterier er også laget av solide materialer, er robuste og tåler en støyt, og kan dermed brukes til all slags arbeid.

For å finne riktig batteri til ditt verktøy, har vi laget en oversikt over hvilke verktøyer hvert enkelt batteri passer til. Denne oversikten finner du ved å trykke på «Passer til»-baren under batteriene på denne siden eller ved å trykke på det batteriet du ønsker mer informasjon om. Du kan også søke på navnet til ditt verktøy, for eksempel «HITACHI DH20DV», i søkefeltet øverst på siden. Du får da opp en liste over alle kompatible batterier og diverse tilbehør til det gjeldende verktøy.

Ønsker du også en lader til batteriet finner du en universallader til HITACHI-verktøy på denne siden. I tillegg finner du også flere ladere ved å klikke her.

Hvis du ikke finner det batteriet eller verktøymodellen du ser etter, eller hvis du har et problem med nettsiden vår, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på e-post post@batterionline.no eller ringe oss på 815 03 000 (09-15 mandag-fredag).

Vise som Liste Rutenett

Elementer 1-10 av 11

Side
per side
Vise som Liste Rutenett

Elementer 1-10 av 11

Side
per side

Norske menn har lenge vært kjent for å være blant de som jobber hardest i verden. Helt fra tidenes morgen, hvor vi jaktet, bygde våre egne hjem og levde av naturen, har vi blitt regnet som skikkelig mannfolk av mange andre folkeslag. Bedre ble det da vikingene dominerte store deler av Europa med selvbygde skip og bosatte seg og levde av naturen der det passet for dem.

Det er noe med dette å bygge ting selv og leve av de tingene som er rundt oss som vi nordmenn elsker. I dagens samfunn som er preget av stress og fart, så har dette blitt enda mer viktig. Flere og flere menn har nå sitt eget verksted ute i garasjen der de får sitt avbrekk fra hverdagen. Enten det er for å mekke på en bil, lage møbler eller rett og slett bare fikle med ting, så er dette en utflukt som ingen annen kan slå for mannen. Det ligger rett og slett i vårt DNA å gjøre dette. En essensiell del av denne utflukten fra hverdagen er bruken av verktøy. Uansett om det er mekking på bilen eller det å lage møbler, så fungerer fint lite uten gode verktøy.

Et problem mange støter på er at disse ikke holder hele kvelden, og ladeprosessen kan ta evigheter, slik at arbeidet må avbrytes. Dette ønsker Batterionline.no å sette en stopper for, og derfor tilbyr de meget billige Hitachi batteri slik at du kan ha et ekstra på lager og holde på lengre. Selv om vi i dagens samfunn er blitt vant til å lade alle enheter for å få strøm, så er det ganske mye enklere å bare skifte ut batteriet. Da kan vi sette det gamle til ladning, slik at dette er klart når det nye igjen går tom for strøm. På denne måten kan vi holde på akkurat så lenge vi vil med vår aktivitet, slik at vi ikke blir stoppet unødvendig. Blant de mest populære batteriene finner vi Hitachi, som også er en meget populær produsent av verktøy.

Batterionline gjør det nå enklere enn noensinne å finne akkurat det batteriet du trenger til ditt verktøy. Ved hvert eneste batteri vil det være et alternativ for hvilke verktøy de passer til. Du kan også søke på det spesifikke verktøyet, og en liste av de forskjellige batteriene som passer til dette vil dukke opp. Med et Hitachi batteri er du nærmest nesten sikret en fit derimot, siden det er et av de mest populære typene batteri. Med 1 års garanti og 30 dagers returrett bør det nesten ikke være noen tvil. Som en spesialist innen batterier kan også Batterionline tilby lavere priser enn noensinne, allikevel med en høyere kvalitet enn konkurrentene. Er du på utkikk etter batterier for å holde dine verktøy i gang for din favoritt hobby, så er dette stoppestedet for deg. Batterionline elsker å selge batterier av høy kvalitet til lave priser og holde deg i gang lengre enn noensinne.

Kopirett © 2022 Lakuda (Org.nr: 913 439 279) Alle varemerker som nevnes i nettbutikken tilhører de respektive varemerkers eiere.