Bilpærer

Lys på bilen er helt essensielt, dels fordi det er lovlig og dels fordi det er trygt. Det kan kos... Les mer

Lys på bilen er helt essensielt, dels fordi det er lovlig og dels fordi det er trygt. Det kan koste bøter dersom du blir stoppet uten nødvendige lys på bilen. Vi selger markedets beste pærer fra Philips. De har lang levetid og høy driftssikkerhet.

Bilpærer finnes i ulike modeller for ulike biler, derfor har vi delt inn bilpærene i de 3 kategoriene vi selger. H7 og H4 er noen av de mest populære modellene.

De fleste kan enkelt skifte bilpærene selv. Det er relativt enkelt, og det lønner seg derfor godt å bytte lyspærene på bilen selv fremfor å la en mekaniker gjøre det for deg.

Vi selger bilpærer både enkeltvis og i 2-pakninger.

Vise som Liste Rutenett

Elementer 1-10 av 25

Side
per side
Vise som Liste Rutenett

Elementer 1-10 av 25

Side
per side

Vi fører bilpærer fra Phillips VisionPlus-serien. Det er en pære med forbedret lys og sikkerhet og komfort. Bilpærer i VisionPlus-serien gir 60 % mer lys ute på 50 og 75 meters avstand. Det gir bedre oversikt over skoler, veiforløp, hindringer og svinger. Det gir bedre forutsetninger for bedre navigasjon.

Med bilpærer fra X-treme-serien gir du deg selv helt optimale forutsetninger for sikkerhet ved nattkjøring. X-treme billys gir opptil 130 % høyere lysstyrke enn standard og forbedrer dermed lyskjeglen betydelig. Lyskjeglen fra bilpærer i X-treme-serien gir en uovertruffen lysopplevelse og høy grad av sikkerhet.

I tillegg bør WhiteVision-serien fremheves, som gir en utmerket kjøreopplevelse om natten, med hvitt xenonlys. WhiteVision gir 40 % ekstra lys. Bilpærer i WhiteVision-serien kombinerer stil og sikkerhet på en måte som bidrar til å personliggjøre bilen din. Det hvite lyset gir bilen et rent utseende.

Kopirett © 2024 Lakuda (Org.nr: 913 439 279) Alle varemerker som nevnes i nettbutikken tilhører de respektive varemerkers eiere.