Booster (Start)

Har du prøvd å stå ved bilen om morgenen og så ble det bare litt for kaldt om natten til at batte... Les mer

Har du prøvd å stå ved bilen om morgenen og så ble det bare litt for kaldt om natten til at batteriet klarte. Unngå å måtte vente lenge på veihjelp (for akkurat denne morgenen er du definitivt ikke den eneste som trenger starthjelp).

Her finner du noen av markedets sterkeste boostere / jumpstartere for å starte alt fra mopeder til lastebiler.

Vise som Liste Rutenett

Elementer 1-10 av 13

Side
per side
Vise som Liste Rutenett

Elementer 1-10 av 13

Side
per side

Sørg for at du har god starthjelp

Transportmidler har utvilsomt vært blant de største fremskrittene menneskeheten har hatt over de siste århundrene. Bare i det siste århundret har vi utviklet oss helt massivt på dette punktet. Vi kjører flere biler enn noensinne, og båtene har over årene også blitt allemannseie. Videre kan vi ikke komme unna andre transportmidler slik som sykler, motorsykler, fly og mange, mange flere. Vi er rett og slett helt avhengige av disse for å komme oss rundt omkring i samfunnet.

Da er det ingenting som er mer frustrerende enn når maskineriet svikter. Enten du bare skal kjøre en søndagstur, eller er på vei til årets viktigste møte, så kan en stans for bilen være en stressende affære for de aller fleste. Det er her det er helt essensielt at en har god starthjelp. En starthjelp booster, også ofte kalt nødstarter, kan nemlig sparke i gang maskineriet slik at du kan cruise videre. Og akkurat slik fremgangen har vært stor innenfor transport, så har fremgangen innenfor starthjelp også vært stor!

En nødstarter hjelper deg videre

De aller fleste kjøretøy i dag benytter 12v batteri. Dersom du derfor ser etter en nødstarter til bil, så er Batterionline sine starthjelp til 12v batteri et meget godt alternativ. Vi fører de kjente merkene Noco Genius og Duracell i vår portefølje. Dette er starthjelp som er både anbefalt og brukt hyppig av eksperter innen området, nettopp grunnet den høye kvaliteten på produktene. Når du sitter bom fast og trenger en nødstarter for bil for eksempel, så er disse den starthjelpen du trenger.

Nødstartere og generell starthjelp har dog eksistert lenge, men som nevnt tidligere har disse utviklet seg mye. Blant annet er ”Ultrasafe” teknologi inkludert i dagens starthjelp i produktene fra Batterionline. Dette er en ny teknologi som beskytter både mot gnister og omvendt polaritet. Da kan du være sikker på at du kan benytte deg av utstyret på en trygg og sikker måte, selv om du kanskje aldri har benyttet starthjelp eller nødstarter i hele ditt liv.

Starthjelp med ekstra funksjoner

En moderne nødstarter er så utrolig mye mer enn bare en nødstarter for biler, båter og andre motoriserte kjøretøy. Faktisk er starthjelp i dag spekket med muligheter, og du kan benytte dette for mobiler, nettbrett, og i grunn alle mulige elektroniske duppeditter. Dessuten er våre alternative produkter for starthjelp langt fra de tunge, gamle blybatteri nødstarterne – vi har nemlig lett håndterbare og kompakte nødstartere som du kan ta med deg hvor hen du reiser!

For å være på den sikre siden er det godt å ha profesjonell starthjelp i bagasjen. I dag trenger ikke det å bety at du må drasse på store enheter. En moderne nødstarter kan fyre i gang med starthjelp for 12v batteri fra en liten og kompakt boks. Batterionline tilbyr i dag flere varianter fra både Noco Genius og Duracell, slik at du kan sikre deg i tilfelle et uhell. Skaff din starthjelp i dag, slik at du kan føle deg sikker når du ferdes!

Kopirett © 2022 Lakuda (Org.nr: 913 439 279) Alle varemerker som nevnes i nettbutikken tilhører de respektive varemerkers eiere.