D / Mono batterier

Hos batterionline.no kan du kjøpe størrelse D engangsbatterier i merkene DURACELL, Maxell, Energi... Les mer

Hos batterionline.no kan du kjøpe størrelse D engangsbatterier i merkene DURACELL, Maxell, Energizer, Panasonic, Japcell og Varta.

Et D-batteri brukes til f.eks. leker, lys og ghettoblastere.

D-batterier kan også kjøpes som oppladbare batterier som kan brukes gang på gang.

Vise som Liste Rutenett

Elementer 1-10 av 17

Side
per side
Vise som Liste Rutenett

Elementer 1-10 av 17

Side
per side

Stort utvalg av D-batterier

Trenger du et D-batteri, ta en titt blant vårt enorme utvalg av kvalitets D-batterier fra kjente produsenter som DURACELL, Maxell, Energizer, Panasonic, Japcell og Varta. Hos oss kan du kjøpe billige D-batterier uten å måtte gå på akkord med kvaliteten. Vi kjøper alltid inn store kvanta fra våre leverandører, derfor kan vi tilby deg de beste prisene på batterimarkedet.

D, Mono eller LR20 batteri?

D-batteriet er den vanligste betegnelsen, men denne typen batterier går også under betegnelsene mono- eller LR20-batteri. Batterier av denne størrelsen brukes vanligvis i litt kraftigere elektroniske enheter som lommelykter, barneleker, bærbare radioer og bomblastere. En av fordelene med et D-batteri er størrelsen, det er stort og kan derfor holde mer strøm enn andre alkaliske batterier. Den høye kraftkapasiteten gjør den også egnet for elektroniske enheter som krever mye strøm.

Oppladbare LR20-batterier

Hvis du ser etter et batteri til en elektronisk enhet som du bruker daglig eller ofte, anbefaler vi at du velger et oppladbart D-batteri. Imidlertid er et engangsbatteri best hvis enheten brukes sjelden – for eksempel en lommelykt. Dette er fordi et oppladbart batteri er bedre til å holde spenningen konstant i motsetning til et engangsbatteri. Et oppladbart batteri lades imidlertid ut raskere sammenlignet med et vanlig batteri, som er bedre til å holde på ladningen. Det er nettopp derfor et engangsbatteri er bedre for enheter som brukes på lavfrekvent basis. Trenger du en lader til dine alkaliske batterier, inkludert AAA, AA, C, D eller E, har vi et stort utvalg her.

Spar penger ved å kjøpe flere D-batterier

For deg som trenger flere batterier av samme type, tilbyr vi volumrabatt ved storkjøp. Se vår kategori for massekjøp av alkaliske batterier og finn en pakke som passer dine behov. Du kan få volumrabatt på både AAA, AA, C, D og E batterier.

Kopirett © 2022 Lakuda (Org.nr: 913 439 279) Alle varemerker som nevnes i nettbutikken tilhører de respektive varemerkers eiere.