• 81503000


  Telefonens åpningstider:
  Mandag - fredag ​​9:00 - 15:00

  (Merk at telefonen er
  stengt fra 12-13 )

  telephone
 • mail
 • Live Chat

  Vår live chat er vanligvis synlig i åpningstidene:

  message
 • Sertifisert E-handel

  Oppfyller kravene til Sertifisert E-handel som er fastsatt av Nordisk E-handelssertifisering - se sertifikatet vårt her.

  Sertifisert E-handel Norge

 

 

Batterionline.no
Postboks 19
4855 Froland

E-post: info@batterionline.no

Retur
Selger vil normalt ikke betale returfrakt for kunde, slik at hvis kunde sender oss en pakke i retur vil kostnaden påløpe kunde og ikke selger. Pakker sendt i retur som oppkrav vil ikke bli hentet ut. All retur skal avtales med selger, pakker som kommer i retur uten at dette er avtalt vil ikke bli behandlet.

Returpostadresse (pakker under 20 kg):
Batterionline.no
Postboks 19
4855 Froland

Returnering av store, tunge blybatterier (over 20 kg):
Batterionline.no
Bjørumsvegen 15
4855 Froland

 

Batteri Online tilbyr privatpersoner og bedrifter kvalitetsbatterier til konkurransedyktige priser. Vi behandler hver enkelt ordre etter beste evne slik at du får de beste produktene så raskt som mulig og til en god pris.

Ved å bruke internett som vår salgskanal reduserer vi driftkostnaden betraktelig da vi ikke har behov for fancy lokaler og heller ikke bruker midler på dyre salgskataloger etc. Batteriene du finner i vår nettbutikk er derfor rimeligere enn hva du ville fått i et varehus eller på et kjøpesenter.

Batteri Online har fokus på å alltid levere ferske batterier av god kvalitet, vi opererer derfor med fjernlager. Vårt fjernlager i Hedensted, Danmark er stort og bevegelsen av varer er meget høy. Slik slipper vi å risikere at batteriene blir gamle og dårlige og kan til en hver tid garantere deg ferske batterier. Alle ordre vi sender er ferdig fortollet og leveres via Helthjem / Postnord uten noen skjulte gebyrer. 

Vi utvider sortimentet hver eneste dag, om det er noe du ikke finner kontakt oss og vi vil komme tilbake innen kort tid med produktet til en bra pris. Er du i tvil om hvilket produkt som passer best til ditt behov hjelper vi gjerne om du sender oss en e-post eller ringer.

Vi jobber hardt for at Batteri Online skal være en enkel, brukervennlig nettbutikk. Har du noen ønsker eller forslag setter vi stor pris på om du kontakter oss slik at vi kan bli enda bedre.

Takk for at du tok deg tid til å besøke vår webside, vi håper du trives og får en hyggelig handel. :)

Kopirett © 2024 Lakuda (Org.nr: 913 439 279) Alle varemerker som nevnes i nettbutikken tilhører de respektive varemerkers eiere.