G4

G4 LED-pærer er klart det beste valget for deg som krever riktig lys i liten størrelse. De klassi... Les mer

G4 LED-pærer er klart det beste valget for deg som krever riktig lys i liten størrelse. De klassiske LED-pærene G4 brukes oftest til lamper som er retningsbestemte, men også til pærer som kan lyse hele veien rundt.

G4 LED-pærer har fått navnet sitt på grunn av sin lille størrelse. Det er bare 4 mm mellom senter til senter på bena. Disse lyskildene brukes ofte på kjøkken, til innebygde spots og noen ganger også til vanlige skrivebordslamper.

LED-pærer G4 har betydelig lengre levetid og lavere forbruk enn de tilsvarende glødepærene, og hos Batterionline kan du alltid finne et utvalg billige lyskilder.

Vise som Liste Rutenett

10 Produkter

per side
Vise som Liste Rutenett

10 Produkter

per side

Dette er hva du trenger å vite om dine G4 LED-pærer

G4 LED-pærer er ofte lavspentpærer, og de mest omtalte er de små LED G4-pærene 12V, som ofte brukes til kjøkkenspots og innebyggede spots.

I tillegg til å velge den smarteste og mest miljøvennlige løsningen for en lyskilde, er det en rekke faguttrykk du bør kjenne til når du skal sammenligne de ulike alternativene for LED-pærer G4.

Effekt

Effekten angir hvor mye energi pæren bruker mens den er tent. Når du velger å kjøpe LED-pærer G4 fremfor G4-pærer som glødepærer, opplever vi at forbruket er mye mindre enn ellers. I Batterionlines utvalg av LED-pærer G4 finner du at forbruket til de enkelte LED G4-pærene vil være opptil 10 ganger mindre enn en tilsvarende glødepære.

Fargegjengivelse

Fargegjengivelse refererer generelt til lyskildens evne til å gjengi den naturlige fargen i rommet. Fargegjengivelsen kan vurderes på en skala fra 1-100, hvor 100 vil tilsvare naturlig dagslys.

Fargetemperatur

Fargetemperaturen forteller hvor "varmt" lyset fra pæren er. Fargetemperaturen er angitt i Kelvin, og jo høyere tall, jo "kaldere" er lyset som kommer fra pæren. Som utgangspunkt bør fargetemperaturen være min. 2700 Kelvin hvis du vil oppnå det samme varme lyset du ville fått fra en glødepære. Hos Batterionline tilbyr vi for eksempel billige LED-pærer G4 med 2800 Kelvin, som gir et varmt og hvitt lys.

Lumen

Lumen er et av de viktigste fagbegrepene du bør kjenne til i forbindelse med ditt valg av LED G4-pærer. Lumen er et uttrykk for hvor mye lysstyrke lyskilden har. Når vi snakker om glødepærer, måles denne lysstyrken i Watt, men egentlig er Watt bare et uttrykk for effekten og hvor mye energi som brukes. Er du i tvil om hvor mange Lumens dine nye G4 LED-pærer skal ha, kan du finne en guide hos Batterionline som kan hjelpe deg å sammenligne Watt med Lumens.

LED G4-pærer har også en av de minste sokkeltypene, da det ifølge pærens navn kun er 4 mm mellom senter til senter på bena.

Kopirett © 2024 Lakuda (Org.nr: 913 439 279) Alle varemerker som nevnes i nettbutikken tilhører de respektive varemerkers eiere.