Lykter

Hos Batterionline har vi et stort utvalg av lys til en lang rekke formål fra merker som f.eks COA... Les mer

Hos Batterionline har vi et stort utvalg av lys til en lang rekke formål fra merker som f.eks COAST og Energizer. Dette inkluderer hodelykter, lommelykter, ATEX-lamper og arbeidslamper. I mange tilfeller er ikke naturlig lys nok til å lyse opp en gjenstand, og i mørk vintertid er det også viktig å bli sett i trafikken og kunne se.

Vise som Liste Rutenett

Elementer 1-10 av 263

Side
per side
Vise som Liste Rutenett

Elementer 1-10 av 263

Side
per side

Vårt store utvalg av lys til ulike formål er preget av kvalitet og pålitelighet. Lysene våre tjener et bredt spekter av formål fra lys på sykkelen til lys under panseret med arbeidslys. Vårt utvalg av lys er stort og du kan sannsynligvis finne akkurat det eller de lysene som dekker dine behov. Lysene vi selger er delt inn i ovennevnte kategorier.

Praktiske hodelykter

Hodelykter er supernyttige når du skal gjøre oppgaver med begge hender og det er mørkt. Det gir full bevegelsesfrihet til hendene og er derfor å foretrekke for arbeid i mørke omgivelser eller dårlig opplyste steder. Hodelykter er også mye brukt i industrien for å plassere på arbeidshjelmer.

En hodelykt er også ideell for løping, når formen skal holdes rett, og vi har derfor hodelykter designet for formålet. Dette er lyslys som lyser sterkt slik at veien lyser opp og du kan bli sett av møtende trafikk.

Brukbare arbeidslys

Arbeidslamper er nødvendige for en lang rekke oppgaver. For eksempel ved oppussing om kvelden i mørke rom. Arbeidslamper er i sin natur mobile og enkle å flytte rundt til akkurat der du trenger lyset. Vi selger flere ulike arbeidslamper med ulike bruksområder. Vi forhandler for eksempel slik at du kan få en arbeidslampe slik at du kan se lys ufremkommelige steder under panseret på bilen og store arbeidslamper på stativ, med stor lysstyrke.

Smarte sykkellys

Vi selger også lys til å sette på sykkelen, slik at du både overholder loven om å ha lys på sykkelen og har mulighet til å bli sett i mørket av bilister og andre syklister. Du kan begge kjøpe våre sykkellykter individuelt for foran og bak på sykkelen eller du kan kjøpe dem i sett. Det er viktig å ha lys på sykkelen mest for din egen sikkerhet og for det andre for å unngå en ekkel bot for ikke å ha lys.

Lette lys

Vi har også et stort utvalg lommelykter, eller om du er på utkikk etter en vanlig lommelykt. Vi selger taktiske lys, som er håndholdte lys med håndkontroll, som er ideell for politi, militært og sikkerhetspersonell. Vi selger også mindre avanserte lommelykter til privatforbrukeren som rett og slett ønsker en lett og kraftig lommelykt for for eksempel å bli sett i mørket eller lyse opp mørke områder.

Som ovenstående indikerer, har vi et bredt utvalg av forskjellige lys til forskjellige formål. Har du spørsmål om lys, er du mer enn velkommen til å kontakte vår kundeservice på info@batterionline.no eller 815 03 000, så veileder vi deg i ditt valg av lys.

Kopirett © 2024 Lakuda (Org.nr: 913 439 279) Alle varemerker som nevnes i nettbutikken tilhører de respektive varemerkers eiere.