Dewalt

Her finner du vårt store utvalg av batterier til DeWALT-verktøy. Vi fører batterier fra merker so... Les mer

Her finner du vårt store utvalg av batterier til DeWALT-verktøy. Vi fører batterier fra merker som 2-Power og Japcell, samt originale batterier fra DeWALT. Alle våre batterier er grundig testet og kompatible til en lang rekke DeWALT-verktøy, slik at du kan være sikker på at du får batterier av høy kvalitet til en lavere pris. Samtidig gir vi også 1 års garanti og 30 dagers full returrett på alle verktøy-batterier.

Vise som Liste Rutenett

Elementer 1-10 av 18

Side
per side
Vise som Liste Rutenett

Elementer 1-10 av 18

Side
per side

Et ekstra batteri er alltid godt å ha. Med et ekstra batteri har du alltid strøm til ditt verktøy og kan bytte til et fulladet batteri med en gang verktøyet er tomt for strøm. Slik kan du holde på lenger og ha en effektiv arbeidsdag. Våre batterier er også laget av solide materialer, er robuste og tåler en støyt, og kan dermed brukes til all slags arbeid.

Ønsker du også en lader til batteriet finner du det på denne siden. I tillegg har vi også flere hurtigladere, i tilfelle du har glemt å lade ekstrabatteriet eller bare har dårlig tid. Blant annet har vi DeWALT DE9135, som er en original hurtiglader fra DeWALT. Hurtigladeren lader et batteri på under 1 time, og har en ladeprosess som skåner batteriene og sørger for en lang levetid på batteriene.

Hvis du ikke finner det batteriet eller verktøymodellen du ser etter, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på e-post post@batterionline.no eller ringe oss på 815 03 000 (09-15 mandag-fredag).

Vi har Dewalt batterier og ladere

Holder man på med et bygningsprosjekt av liten eller stor skala, så er det et absolutt must å ha en god lader til drillen. En vanlig ladning varer som regel noen timer før man må lade igjen. Jobber man under tidspress på et større prosjekt der man kontinuerlig har et behov for en ladet drill, så er man avhengig av å ha flere ladere, selv om man bare har en drill. Selv med mindre prosjekter, så trenger man minst en ekstra lader for å holde kontinuitet i arbeidet gjennom hele dagen, dersom man jobber fulle dager. På store bygningsprosjekter så er det ikke utenkelig å skifte batteriet 3-4 ganger i løpet av dagen.

Heldigvis så fører Batterionline batteri fra Dewalt, et selskap som er kjent for å produsere de aller beste driller og bor til bygningsbransjen. Dewalt sine drillbatterier er ikke noe unntak. Dewalt batteriene vi fører er mangfoldige og til forskjellige verktøy som drill, bor og spikerpistoler for å nevne noen. Levetiden på Dewalt batteriene er eksepsjonelle, og de leverer også hurtigladere som er ferdigladet på bare en time! Når laderen din er ferdig på en time kan du enkelt legge ladetiden ved lunsjpausen slik at du har den ferdigladet til du skal fortsette med prosjektet.

Bedre batterier og ladere - Bedre resultater

De som har erfaring ifra bygningsbransjen vet at tilgang til verktøy kan være en kilde til både harmoni og konflikt. Alle ønsker å være tilgjengelig når sjefen hever stemmen og legger føringer i konstruksjonen. Det å ikke ha utstyret sitt i orden kan nok enkelt forstås av arbeidslederen, men for arbeideren kan det oppfattes stressende og man føler press. Går du til innkjøp av riktig utstyr i denne prosessen, så vil ikke bare arbeidet gå knirkefritt, men det vil selvfølgelig også bidra til et godt arbeidsmiljø på arbeidsplassen.

Stol på oss på Batterionline. Vi er best på pris og kvalitet, og vi lever av å levere gode produkter. Det sies at man er sin egen lykkes smed, og det gjelder nok ikke bare smed som et yrke, men at arbeid gjør godt for kropp og sjel, det er det ingen tvil om. La ikke mangel på godt utstyr stoppe deg i å uttrykke din kreativitet. Det å stå på stillaser og skru inn skrue etter skrue kan kanskje for utenforstående virke som et kjedelig arbeid, men faktum er at man er med på et kunstverk likeverdig med alle andre kunstformer.

Det å skape noe, uansett hva det er, innebærer en viss forkjærlighet for verktøyene man jobber med. Dersom du ønsker å ta vare på dine verktøy med kvalitetsbatterier, så kan et par Dewalt batteri 18V være godt for dine verktøy, da spesielt for dine driller og bor. Du trenger pålitelige og gode batterier, og her er Dewalt batteri perfekte. Slenger du med en Dewalt lader på kjøpet, så får du optimale resultater. Du vil nok neppe angre kjøpene av dette merket, og samtlige produkter får du altså hos Batterionline!

Kopirett © 2024 Lakuda (Org.nr: 913 439 279) Alle varemerker som nevnes i nettbutikken tilhører de respektive varemerkers eiere.