Halogenpærer

I denne kategorien finner du en oversikt over de ulike billige halogenpærene, fatningene og røren... Les mer

I denne kategorien finner du en oversikt over de ulike billige halogenpærene, fatningene og rørene som vi har i vårt sortiment. Du finner bl.a. halogenpærer med sokkel G9, GY 6.35, MR16, B22, E14, E27, G4, R7S, MR11 / GU 4 og GU10. En halogenpære brukes vanligvis i en åpen armatur, og kan dimmes med fordeler.

Ønsker du å bytte ut halogenet ditt med energisparende LED-pærer, kan du se vårt utvalg her

Vise som Liste Rutenett

6 Produkter

per side
Vise som Liste Rutenett

6 Produkter

per side

Hvordan halogenpærer fungerer

Til tross for at halogenpærer er eldre og mindre energivennlige enn f.eks. LED-pærer, de er fortsatt foretrukket av mange. Halogenpærene har derfor relativt kort levetid, akkurat som glødepæren, og kommer oftest i energiklassene C-D. En av ulempene med halogenpærer er at de blir veldig varme, og derfor bør du av sikkerhetsgrunner alltid plassere dem på avstand fra områder som ikke tåler varme.

Når det er sagt, er det fortsatt veldig positive ting med en halogenpære, og en av fordelene er at den har et veldig klart og godt farget lys, som kan lyse opp et rom veldig bra. Derfor blir halogenpæren også typisk brukt på badet, hvor det er viktig å se detaljene når du ser deg selv i speilet.

En halogenpære kan kjøpes både som vanlig pære, pinne, spot og tube. Det er primært to typer pærer, den ene er retningsbestemt lys i form av flekker, og den andre er retningsbestemt lys som skinner bredere inn i rommet.

Stort utvalg av halogenpærer

Mangler du en halogenpære, så har du heldigvis kommet til rett sted, da vi i Batterionline har samlet et særdeles attraktivt utvalg av halogenpærer i alle fasonger. Hvilken form eller sokkel du trenger avhenger av hvilken lampe du har, men i vårt sortiment finner du G9, GY 6.35, MR16, B22, E14, E27, G4, R7S, MR11 og GU10. Så uansett hvilke behov du har, har vi garantert akkurat den halogenpæren du leter etter. Det spiller ingen rolle hvilken pære du kjøper, da det kan være stor forskjell på kvaliteten og dermed også levetiden til pæren. Hos Batteribyen legger vi stor vekt på kvalitet, derfor selger vi også kun halogenpærer som har lang levetid, slik at vi gir deg den beste opplevelsen, men samtidig også skåner miljøet så mye som mulig.

Som utgangspunkt er halogenpærer dyrere enn LED-pærer på grunn av energiforbruket, men oppveies av styrken ved å kunne skape et sterkt lys som kan gjengi farger og detaljer. Heldigvis finner du et bredt utvalg av halogenpærer i vårt utvalg, hvor både kvalitet og lav pris står i fokus. Du kan derfor finne billige halogenpærer uten at du nødvendigvis må gå på akkord med kvaliteten.

Kopirett © 2024 Lakuda (Org.nr: 913 439 279) Alle varemerker som nevnes i nettbutikken tilhører de respektive varemerkers eiere.