Engangsbatterier - storkjøp

Her finner du engangsbatterier i størrelsene AA, AAA, C, D, samt 9V-batterier, batterier til høre... Les mer

Her finner du engangsbatterier i størrelsene AA, AAA, C, D, samt 9V-batterier, batterier til høreapparat, knappceller, klokkebatterier og spesialbatterier.


Vi fører blant annet kjente merker som Energizer, DURACELL, Panasonic, VARTA og JAPCELL. Vi selger både små pakker og større pakker med flere hundre batterier.

De mest anvendte batteriene er alkaliske batterier, som leverer omtrent konstant styrke strøm inntil de dør ut. Til særlig krevende utstyr eller bruk kan du med fordel også anvende Lithium-batterier, som har lengre levetid, og er bedre i apparater med et høyt strømforbruk over lang tid.

Ønsker du mer informasjon om de forskjellige typene engangsbatterier, herunder deres fordeler og ulemper, kan du lese mer her.

Hvis du ikke finner ditt batteri, er du hjertelig velkommen til å sende oss en e-post på info@batterionline.no eller ringe oss på 815 03 000 (09-15 mandag-fredag).

Oppladbare batterier kjøper du her.

Vise som Liste Rutenett

Elementer 1-10 av 46

Side
per side
Vise som Liste Rutenett

Elementer 1-10 av 46

Side
per side

Alkaliske batterier til ditt forbruk

Batterier bringer energi og konsistens til verden, og vi kan på mange måter takke den italienske fysikeren Alessandro Volta som allerede i 1799 utviklet en primitiv form for batteri. Utviklingen har gått fort siden den gang, og i dag er alle vant med bruken av batterier. Disse livsforlengerne gir så mye energi de bare kan, før de enten gir helt opp og må kastes eller lades opp på nytt.

De fleste av oss lever i dag et liv som krever en eller annen form for batteri. Vi er avhengig av å benytte oss av elektronisk utstyr, selv når vi er på farten eller i en eller annen form borte ifra huset. Man kan tenke seg at smarttelefonen har erstattet mange former for batteribruk, men forskning viser at mange fremdeles sverger til batteribruk på steder som f.eks. verkstedet, arbeidet, på hytta, i båten og andre steder der man er utenfor smarttelefonens sfære. For mange i dagens samfunn er det også ønskelig å søke soner som fremdeles er uberørt av de mest moderne formene for teknologi.

Behovene som Batterionline sine batterier fyller

Det er ellers også et stort behov for forskjellige typer mobile batteriløsninger i forskjellige bransjer som i musikk, TV og film og reklamebransjen som er avhengig av kameraer som konstant må lades. De fleste innenfor denne bransjen jobber under uforutsigbare forhold preget av værforandringer eller ventetider som gir batteriene fremdeles et utbredt marked. Som musiker så kan det være katastrofalt å arrangere en omfattende konsert og mangle batterier til sin gitar noen minutter før man skal på scenen. Derfor bærer de fleste musikere med seg batterier til enhver tid. Det samme gjelder de ovennevnte bransjene også, der det definitivt er bedre å være føre var enn etter snar.

Hos Batterionline finner du en rekke forskjellige engangsbatterier med forskjellige fordeler og ulemper. Alkaliske, husholdningsbatterier, brunsten eller sink-karbon, knappcellebatterier, sink-luft, sølv-oxid, og kvikksølv-oxid batterier er alle å finne her. Valget av de forskjellige batteriene kommer litt an på smak og behag og selvfølgelig hva man skal bruke de til. Husholdningsbatterier er den typen som brukes mest i husholdningen i f.eks. radioer, kameraer, lommelykter og lignende hvorav det alkaliske batteriet er det mest vanlige batteriet i denne gruppen.

Slik fungerer batteritypene

Et alkalisk batteri har her lang levetid når det brukes kontinuerlig i utstyr som bruker relativt lite strøm. Alkaliske batterier klarer seg også veldig bra i lavere temperaturer. Brunsten batterier blir nesten ikke brukt lenger, fordi disse har kortere levetid enn andre batterier. I mindre elektroniske apparater som klokker og høreapparater, spill, kalkulatorer og leker bruker vi knappecellebatterier. Litium blir ofte brukt istedenfor alkaliske batterier, selv om det er dyrere. Grunnen til det er at levetiden er lengre, men vær varsom med overoppheting grunnet utlading.

Sink-luft batterier har høy energitetthet og er relativt billige å produsere. De kommer i varierte størrelser. Sølv-sink batterier har lang levetid og et høyt energi og vektforhold, men kan være dyre fordi de er delvis laget av sølv. Sist men ikke minst, vikksølv-oxid blir ikke produsert lenger grunnet sitt kvikksølvinnhold som forårsaker store miljøskader.

Leter du etter et engangsbatteri, så er Batterionline det perfekte valget for deg!

Kopirett © 2024 Lakuda (Org.nr: 913 439 279) Alle varemerker som nevnes i nettbutikken tilhører de respektive varemerkers eiere.