Oppladbare batterier

Hos Batterionline.no har vi et enormt utvalg av oppladbare batterier fra Eneloop, COAST, Energize... Les mer

Hos Batterionline.no har vi et enormt utvalg av oppladbare batterier fra Eneloop, COAST, Energizer, Duracell og Ansmann. Du finner de vanligste batteritypene AA, AAA, C, D og 9V, samt spesialbatterier samlet nedenfor. Trenger du en lader til dine oppladbare batterier, finner du også et utvalg batteriladere her.

Vise som Liste Rutenett

Elementer 1-10 av 172

Side
per side
Vise som Liste Rutenett

Elementer 1-10 av 172

Side
per side

Hvorfor bør jeg velge oppladbare batterier?

Oppladbare batterier er en litt dyrere investering enn vanlige alkaliske batterier, men på sikt er det en rimeligere løsning. Hvis du må bruke dine elektriske apparater over lengre tid, er det praktisk å kunne lade de oppladbare batteriene, i stedet for å kjøpe nye engangsbatterier. I tillegg slipper du å oppbevare og kaste de mange brukte batteriene, og sparer dermed plass og beskytter miljøet på samme tid.

Hva betyr Svanemerket på oppladbare batterier?

Svanemerkede oppladbare batterier inneholder et minimum av tungmetaller. I tillegg stiller Svanen også krav til effektivitet og holdbarhet, slik at Svanemerkede batterier kan vare lenger og tåle mange ladninger. Emballasjen er også underlagt strenge krav som sikrer at en høy andel av materialene resirkuleres og gjenbrukes.

Hvor lenge varer oppladbare batterier?

Det avhenger av ulike faktorer, inkludert merke og bruk. Oppladbare batterier fra Eneloop har f.eks. opptil 2100 belastninger, og beholde 70 % av belastningen i opptil 10 år. Vedlikeholder du dine oppladbare batterier får du optimal ytelse og lengst mulig levetid ut av dem.

Kopirett © 2024 Lakuda (Org.nr: 913 439 279) Alle varemerker som nevnes i nettbutikken tilhører de respektive varemerkers eiere.