C / Baby batterier

Vårt utvalg av engangsbatterier i C størrelse inkluderer bl.a. kjente merker som DURACELL, Maxell... Les mer

Vårt utvalg av engangsbatterier i C størrelse inkluderer bl.a. kjente merker som DURACELL, Maxell, Energizer, Panasonic, Japcell og Varta.

Et batteri størrelse C brukes ofte i f.eks. lys, leker, bjeller og ghettoblastere.

C-batterier finnes også som oppladbare batterier som kan brukes om og om igjen.

Vise som Liste Rutenett

Elementer 1-10 av 17

Side
per side
Vise som Liste Rutenett

Elementer 1-10 av 17

Side
per side

Stort utvalg av C-batterier

Leter du etter et nytt C-batteri? Da har du kommet til rett sted, for vi har et enormt utvalg av engangsbatterier i størrelse C. Alle våre batterier er fra kjente produsenter som DURACELL, Maxell, Energizer, Panasonic, Japcell og Varta. Du kan alltid finne en god pris på C-batterier hos oss, da vi kjøper inn større kvanta for å kunne gi deg best mulig pris.

C, baby eller LR14 batteri?

Kjært barn har mange navn, og C-batteriet går også under navnet babybatteri eller LR14-batteri. Denne typen batterier brukes vanligvis i dagligdagse elektroniske produkter, som ringeklokker, leker, radioer, sykkellykter og lignende.

Oppladbare LR14-batterier

Om du skal velge et vanlig C-batteri eller et som kan lades opp avhenger i stor grad av hva du skal bruke batteriet til. Som med AAA-, AA-, D- og E-batterier, vil et engangsbatteri være best hvis den elektroniske enheten din brukes sjelden. Et oppladbart C-batteri er en bedre løsning hvis du bruker den elektroniske enheten ofte, for eksempel radio eller leker.

Oppladbare batterier er også et godt valg hvis du vil beskytte miljøet og samtidig spare penger. De beste oppladbare batteriene kan lades opptil 2100 ganger. Vi har både et stort utvalg av oppladbare C-batterier og selve laderen til C-batterier.

Volumrabatt på C-batterier

Blant våre batterier finner du et av Norges største utvalg av vanlige og oppladbare C-batterier, og er du på jakt etter et stort parti kan du spare mye penger!

Vi selger også større partier C-batterier, slik at du kan få kvantumsrabatt når du kjøper mange batterier om gangen. Ta en nærmere titt i vår kategori for storkjøp av C-batterier og finn et godt tilbud.

Kopirett © 2022 Lakuda (Org.nr: 913 439 279) Alle varemerker som nevnes i nettbutikken tilhører de respektive varemerkers eiere.