Tandbørstehoveder

Optimal munnhygiene med tannbørstehoder fra Oral-B. De fleste tannleger anbefaler å bytte tannbør... Les mer

Optimal munnhygiene med tannbørstehoder fra Oral-B.

De fleste tannleger anbefaler å bytte tannbørste eller tannbørstehode på den elektriske tannbørsten minst hver 90. dag. Et slitt børstehode børster ikke tilfredsstillende og holder derfor ikke tennene og tannkjøttet rent nok. Hvis du er usikker på om tannbørstehodet bør skiftes ut, bør du velge Oral-B tannbørstehoder med Clean Maximiser-funksjonen. Når børstehodet er slitt, skifter børsten farge fra grønn til gul.

Gå ikke på akkord med god munnhygiene.

Oral-B tilbyr tannbørstehoder med smarte og intelligente funksjoner. Oral-B er designet med avansert teknologi som sikrer en dyp og skånsom rengjøring av tenner og tannkjøtt. Du kan få tannbørstehoder som er tilpasset dine tannpleiebehov, og som passer optimalt og er kompatible med din elektriske tannbørste. Med den nye IO-teknologien kan tannbørsten til og med lagre og gjenkjenne pussestilen din, slik at du kan opprettholde en eksepsjonell munnhygiene.

Vise som Liste Rutenett

Elementer 1-10 av 16

Side
per side
Vise som Liste Rutenett

Elementer 1-10 av 16

Side
per side
Kopirett © 2024 Lakuda (Org.nr: 913 439 279) Alle varemerker som nevnes i nettbutikken tilhører de respektive varemerkers eiere.