Lysrør

Kjøp billige lysstoffrør hos Batterionline. Her finner du kompaktlysrør og LED-lysrør fra merker ... Les mer

Kjøp billige lysstoffrør hos Batterionline. Her finner du kompaktlysrør og LED-lysrør fra merker som Energizer, Civilight og Osram. Våre sparepærer kan brukes til en lang rekke forskjellige lamper og armaturer av ulike typer, og på denne siden kan du finne billige lysstoffrør med et energiforbruk på opptil 55 watt. Få bedre belysning i hjemmet med et LED-lysrør som har lengre levetid, opptil 20 ganger lengre enn en glødepære. Samtidig tilbyr vi kompaktlysrør med lavt strømforbruk (energiklasse B), som kan bidra til å gi varme i boligen med god samvittighet.

Vise som Liste Rutenett

5 Produkter

per side
Vise som Liste Rutenett

5 Produkter

per side

Hva bør jeg ta hensyn til før jeg velger lysstoffrør?

Vi kjenner alle følelsen. Det er så mange ting vi trenger å vite mye om, og kanskje er valg av lyskilde kanskje ikke akkurat din kjernekompetanse. Du har sikkert hørt om watt, volt, levetid og fargetemperatur. Kanskje du til og med har hørt om fargegjengivelse, fargespredning og dimensjoner? Men hvilke av disse begrepene er viktige å vite før du velger lyskilde?
Først og fremst må du vurdere om du vil bruke en vanlig halogenpære eller en LED sparepære.

Hvorfor bør jeg velge et LED-lysrør fremfor halogener?

For det første er et LED-lysrør rett og slett utrolig energieffektivt. Faktisk er LED-lysrør opptil 5-6 ganger mer effektive enn vanlige glødepærer. De har høy lysstrøm og egner seg derfor godt på steder hvor fargegjengivelse er viktig og hvor det kan være behov for mye lys. Ved å gå over til LED-lysrør kan du spare mye penger på strømregningen når levetid og strømforbruk tas i betraktning. Du sparer faktisk opptil 7 kjøp av pærer hver gang du kjøper en LED-pære i stedet for en halogenpære, da levetiden er så mye lengre med LED-pæren.

Hva betyr lumen for mitt valg av LED-lysrør?

Tidligere ble watt brukt for å vurdere effekten på lyset, da det indikerer pærens energiforbruk. Jo flere watt pæren har, jo lysere blir rommet. Man trodde alltid at det var slik det hele hang sammen, men slik er det ikke i dag.
Da de nye sparepærene kom, sa vi dermed «farvel» til watt og «hei» til lumen.

Så hva menes med lumen?

Lumens betyr faktisk akkurat mengden lys som sendes ut i rommet, kjøkkenet eller badet. Med andre ord, hvis du ønsker å få mye lys fra pæren din, ikke se på mengden watt, men heller mengden lumen.

For å gjøre det lettere for deg å finne riktig lysstoffrør har vi angitt strømforbruket i både watt og lumen. På denne måten kan du enkelt finne ut hvor mange lumen stikkontakten din kan holde dersom du skal bytte fra glødepærer til LED-lysrør.

Du skal imidlertid være oppmerksom på at selv om våre lysstoffrør har svært lang levetid, vil lysstrømmen alltid avta litt over tid, og det vil derfor være en fordel for deg å alltid velge et lysstoffrør med noe høyere lumenverdi enn den du ønsker å oppnå.

Kopirett © 2022 Lakuda (Org.nr: 913 439 279) Alle varemerker som nevnes i nettbutikken tilhører de respektive varemerkers eiere.