Philips

Kjøp Philips LED-pærer hos Batterionline. Her finner du et stort utvalg av miljøvennlige lyskilde... Les mer

Kjøp Philips LED-pærer hos Batterionline. Her finner du et stort utvalg av miljøvennlige lyskilder fra den kjente og anerkjente nederlandske teknologiske produsenten. Vi har et utvalg billige Philips LED-pærer med flere forskjellige stikkontakter. Du finner de vanlige Philips LED-pærene E14, E27 samt spottene MR16, GU10 og AR111. Utstyr lampene dine med en energieffektiv lyskilde som kan gi deg god samvittighet både i forhold til miljøet, men også i forhold til din økonomi, da du kan spare opptil 80 % i strømforbruket ditt.

Du kan alltid finne gode Philips LED-pærer tilbud på Batterionline. Vi har et stort utvalg av lyskilder i alle typer og til billige priser.

Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.
Våre mest populære produkter

LED-pærer fra Philips

LED-pærer Philips er en av de absolutt beste lyskildene du kan finne på markedet. Den nederlandske produsenten av teknologiske enheter er kanskje mest kjent for sin VHS-, DVD- og TV-produksjon gjennom årene, men de produserer også Philips LED-pærer i den grad. Faktisk er en av de viktigste oppfinnelsene for produsenten deres karbonfilament-lyspærer, som var enormt populære på slutten av 1800-tallet og begynnelsen av 1900-tallet. Deres karbonfilamentpærer har siden blitt et mer miljøvennlig og energieffektivt alternativ i form av lyskilden hvis forkortelse står for Light Emitting Diode.

Kjøp Philips LED-pærer hos Batteribyen. Her kan du alltid finne billige Philips LED-pærer og mange andre typer lyskilder. Vi har ofte Philips LED-pærer på tilbud og et stort utvalg av forskjellige stikkontakter.

Derfor bør du velge Philips LED-pærer

Light Emitting Diode er en elektronisk diode som konverterer energi i form av strøm til lys. Denne typen lyskilder er fremtidens lys, og fysikken bak utvikler seg stadig raskt. Dette er en lyskilde som er langt mer miljøvennlig enn glødepærer og halogenpærer, da levetiden er lengre og energiforbruket lavere. I tillegg genererer ikke denne lyskilden unødvendig varme, så det meste av energien omdannes til lys, i motsetning til alternativene.

Denne typen lyskilde bør ses på som en investering fremfor et kostbart alternativ til hjemmebelysning. Philips LED-pærer er opptil 5-6 ganger mer energieffektive enn glødepærer. Levetiden er opptil 40 ganger lengre, og strømforbruket kan sees på strømregningen. Alt annet likt vil dine Philips LED-pærer derfor kunne stå i lampen mye lenger enn en glødepære ville gjort.

Hvordan velge riktige LED-pærer Philips

Når du skal velge dine Philips LED-pærer, må du først og fremst finne riktig type. Basen på pæren avgjør hvilke Philips LED-pærer som passer for dine lamper. Når det gjelder Philips LED-pærer, er de vanligste stikkontaktene de som heter E27 og E14.

Philips LED-pærer E27

Philips LED-pærer E27 har fatningen som heter E27, som er en stor og rund sokkel, som vi kjenner fra de gammeldagse glødepærene. De brukes ofte til gulvlamper og større lamper generelt. Hvis du tidligere har brukt glødepærer til disse lampene, ikke gå for den samme effekten målt i watt som du gjorde tidligere. Når det kommer til LED-pærer 21 Philips er Watt rett og slett et uttrykk for forbruket og ikke effekten, og derfor vil du oppleve at verdien for Watt-forbruket blir mye lavere med Philips LED-pærer. Du bør heller se etter Lumen, som er et uttrykk for effekten. Hos Batteribyen kan du finne en guide som kan hjelpe deg med å finne riktig Lumenverdi for din lampe.

Philips LED-pærer E14

Philips LED-pærer E14 har sokkelen kalt E14, som er en mindre sokkel som er svært hyppig brukt. Opprinnelig ble E14-sokkelen og dermed også Philips LED-pærer E14 kalt stearinlyspærer, fordi designen deres skulle erstatte stearinlys i kirkelysekroner. Disse lysene ble kalt kerts. E14-sokkelen og dermed også Philips LED-pærer E14 brukes i dag i mindre lamper som bordlamper, vegglamper og selvfølgelig også lysekroner. Her må du også se på Lumen-verdien når du skal vurdere hvilken effekt du trenger til lampen din.

Uansett om du er ute etter en E27-sokkel, E14-sokkel eller en helt tredje type, tilbyr vi i Batteribyen ofte Philips LED-pærer. Vi har også et stort utvalg av alternative lyskilder som halogenpærer og lysstoffrør.

Kopirett © 2024 Lakuda (Org.nr: 913 439 279) Alle varemerker som nevnes i nettbutikken tilhører de respektive varemerkers eiere.