Welcome

Handlevogn

Din handlevogn inneholder0 varer

Knappcellebatteri info

Knappcellebatterier anvendes til mange forskjellige elektroniske apparater som for eksempel klokker, høreapparater, elektroniske leker, røykalarmer og mye mer. Hos Batterionline finner du Norges beste utvalg av knappcellebatterier 

Kjøp knappcellebatterier

I tabellen under kan du se en oversikt over de forskjellige knappcellebatteriene, og deres anvendelsesområde

knappcellebatteri oversigt


2 grupper av knappcellebatterier

Det finnes hovedsakelig 2 grupper av knappcellebatterier: Knappcellebatterier av litium på 3 volt og såkalte klokkebatterier på 1,55 volt. Knappcellebatteriene på 3 volt anvendes til alt fra fjernbetjeninger, elektronisk verktøy, diverse elektroniske parkeringsskiver, elektroniske nøkler til biler og mye annet. Klokkebatteriene på 1,55 volt blir - som navnet antyder- mest brukt til klokker, men kan også brukes til mindre elektroniske leketøy og noen lommelykter. Forskjellen på disse to knappcellebatterier er mer eller mindre bare antallet volt, samt størrelsene. Noen mener dog at høreapparatbatterier er en egen kategori, samtidig som andre også er av den oppfattelse at knappceller med høyere kapasitet også er en selvstendig kategori.

Mål knappcellebatteriets diameter

Hvis du er i besittelse av et knappcellebatteri, men trenger å vite modellnummeret på batteriet, kan du alltids måle diameteren på batteriet. De fleste knappcellebatterier bruker nemlig deres diameter-mål som modellnummer. For eksempel heter et av våre Duracell knappcellebatterier Duracell DL 2450, fordi det er 24 mm bredt og 5 mm høyt. På denne måten kan du på en enkel oversiktlig måte alltid finne ut av hvilke knappcellebatterier som muligens kan substituere dine tidligere batterier.

I tillegg til Duracell kan du hos Batterionline også finne batterier fra blant annet Panasonic, Renata, VARTA, Energizer og New Sun. Det som er fellesnevneren for alle våre batterier er at de er ytterst langtidsholdbare. Dermed holder de ofte lenger enn konvensjonelle AA-batterier og så videre. Som en liten sidebemerkning må du alltid passe på at batteriene ikke er tilgjengelig for små barn, da det kan ha meget alvorlige konsekvenser å svelge sånne batterier.

TIL TOPPEN

Vent venligst ...

Lukk
Kjøp mer
Vis indkøbskurv & amp; kassen