Kvalitet gjennom flere generasjoner

Coast-produkter er ikke skapt ut fra et ønske om å være smart eller moderne. De er laget ut fra ønsker fra personene som skal bruke produktene. Selskapets grunnlegger oppdaget (i 1919) at fiskere og havnearbeidere, på den nordlige delen av vestkysten av USA, trengte en bedre og sterkere kniv å rense fisken med etter fangst. Den kniven dro han hjem og utviklet – og så var grunnlaget for Coast lagt. 

Det er fortsatt selskapets mantra å skape etter behov for å gjøre folks liv enklere og tryggere – og samtidig skape det beste – kanskje til og med noe som bare er en tann bedre. 

Hos Coast er det viktig å bruke de beste materialene for å lage pålitelig utstyr for enhver situasjon. Dette er grunnen til at Coast sine produkter er populære i bransjer der kvaliteten på hjelpemidlene deres kan være avgjørende for om det går bra eller dårlig. Det kan være redningspersonell (som går inn der andre går ut), det kan være en jobb på sjøen, hvor alt utstyr skal kunne fungere under ekstreme forhold med vann, salt, kulde og storm – eller det kan være en idrettsmann som lar ikke 1/100 av et sekund er bortkastet pga mangel på utstyr. 

I dag lager Coast ikke bare kniver, men også lamper etter samme velkjente kvalitetsprinsipp. Derfor er Coast en av de første og også ledende innen LED og optisk teknologi når det kommer til belysning. Flere av de patenterte funksjonene som finnes i Coast-lysene er helt unike og forvandler et vanlig lys til en ren arbeidshest. 

Det er en grunn til at Coast sitt slagord er «Trusted tough» – « Pålitelig sterk». 

De fleste lampene har bredt lys og spot. Deretter deles lysene inn i 5 grupper med forskjellig fokus: 

Ren
strålefokuseringsoptikk

Forbedret synsfelt

Fokuseringsoptikk
med lang rekkevidde

Forbedret avstand

Universell
fokusoptikk

Kompakt størrelse

Inspeksjonsstråle
optikk

Tydelig, konsistent, definert

C.O.B Arbeidslys

Dagslys

Alle Coast-lamper er laget for et bestemt formål – ikke bare for å lage en lampe. Derfor er det mange forskjellige å velge mellom, og de har alle forskjellige spesifikasjoner som gjør dem best for akkurat det de er designet for. Du har nå en unik mulighet til å velge lampen som kan gjøre alle tingene du trenger til akkurat din funksjon. 

Dykk inn i en verden av høyt spesialiserte og høykvalitetsverktøy og finn det som passer deg.

Ta lys inn i ethvert miljø og stol på LED-optisk teknologi i verdensklasse

Hold hendene fri mens du gjør jobben. Se utvalgte COAST hodelykter her