Reisepakke

 

Våre mest populære produkter
Vi lever i en fartsfylt, teknologifylt verden. Våre telefoner og bærbare datamaskiner har blitt avgjørende for å kommunisere med hverandre, blant andre oppgaver og applikasjoner. Fra fildeling til lading, en USB-kabel er et enormt nyttig – for ikke å nevne nødvendig – lite tilbehør.

Fra lading til filoverføring er det USB-porter overalt. Telefoner, nettbrett og datamaskiner bruker alle dette systemet. Derfor er det aldri en dårlig idé å ha en USB-kabel innen rekkevidde. Rull sammen USB-kablene og oppbevar dem i laptopvesken, så er reisepakken klar.

Se store utvalg av Usb-c 3.1 til usb-a 2.0 her
Se store utvalg av Usb-c 3.1 til usb-a 3.0 her

Få trygghet i baksetet med den perfekte reisepakken. Verden åpner seg igjen og vi må ut og se Norge eller andre land. Batterionline har laget den perfekte reisepakken for deg og din familie. Vi gir deg en deilig oppbevaringspose til utstyret ditt og enkeltpakkede munnstykker med GRATIS når du kjøper fra reisepakken.

Velg en eller flere av disse USB-C-kablene og få en GRATIS gave på kjøpet (gaven inneholder: 1 stk. Universal Oppbevaringspose + 7 stk. Medisinske Ansiktsmasker)

I løpet av uken fokuserer vi i nyhetsbrevene på viktige hotspots på ferien - men allerede nå kan du se alle elementene i reisepakken her.

Kopirett © 2022 Lakuda (Org.nr: 913 439 279) Alle varemerker som nevnes i nettbutikken tilhører de respektive varemerkers eiere.