Digital timer til stikkontakt

Artikkelnummer
100017137
168,95 NOK
 • Alle priser inkl. toll, moms og avgifter

 • Ingen skjulte gebyrer

 • 60 dagers full returrett

 • 12 mnd garanti (eller mer) på alle produkter

Styrer elektroniske enheter nøyaktig og praktisk

 • Perfekt for repeterende oppgaver som persienner, akvarier og reklametavler
 • 10 timers programmer med trinn på 1 minutt
 • 16 forskjellige hverdagskombinasjoner
 • 12- eller 24-timers visning
 • Barnesikker plugg
 • Mulighet for kontinuerlig drift
 • Inkl. backup batteri med en kapasitet på ca. 4 dager, uten behov for omprogrammering etter strømbrudd eller frakobling
 • Driftstemperatur: fra -10 °C til 40 °C
 • Størrelse: L: 120mm x B: 88mm x H: 57mm

Digital timer til stikkontakt finner du her

Sammen med ny teknologi har det vært mulig å utvikle elektroniske produkter som skal fungere som tilbehør til det du egentlig har som hovedprodukt. Dette kan for eksempel være en digital timer til stikkontakter som er ment for å kontrollere når du vil at lysene i hjemmet ditt skal lyses eller slukkes. Dette kan være besparende for deg og miljøet i form av at du kontrollerer strømbruken din, samtidig som du ikke trenger å tenke på at du må skru av og på lysene i hjemmet.

En digital timer har flere faktorer som er med på å tale for at den bør bli tatt i bruk av de fleste som tenker på miljøet, men også de som ikke har tenkt noe særlig over det før nå. En timer til stikkontakt er meget funksjonelt ettersom det eneste du gjør er å plugge den inn i stikkontakten din, og så kan du enkelt justere programmet du ønsker for den.

En stikkontakt med timer er fornuftig

I dagens samfunn er det enklere å bare la lysene dine stå på i hjemmet enn at du bruker en tanke på at du kanskje bør være miljøvennlig. Dette kan være med på å påvirke hvordan vi er med på å utvikle miljøet i samfunnet og hvordan det også påvirker lommeboken vår. Hvert år ser vi flere dyre strømregninger hos de fleste nordmenn, og som oftest klager vi over disse strømregningene. Dette kan blant annet ta slutt ved å benytte seg av en timer til stikkontakt som hjelper deg med å kontrollere når dine apparater eller elektroniske produkter skal bruke strøm eller ikke.

De beste digitale timere til stikkontakter vil du finne hos Batterionline. Vi tilbyr en rekke digitale timere som brukes til ulike formål og som kommer med forskjellige funksjoner. Du kan blant annet få 16 forskjellige ukedagskombinasjoner og av/på-programmer med 1 minutts-intervaller som kan være meget nyttig for deg.

Bruk den digitale timeren til stikkontakt for ulike apparater

Når du først har bestemt deg for å kjøpe en digital timer som du skal benytte til stikkontakter, så gjelder det å bruke de apparatene du har for å få det beste ut av den. Dette kan blant annet være lysene i hjemmet ditt, strykejernet, kaffetrakteren og diverse mobilladere som kan unngå at batteriet ditt blir overkjørt.

Dine apparater vil definitivt møte på utfordringer i form av standard levetid ved å konstant la de være i bruk. Dette kan reduseres noe ved hjelp av en stikkontakt med timer som vil hjelpe deg med å kontrollere bruken av dine apparater. Dette vil nemlig gi deg en mulighet til å unngå å kjøpe nye apparater og produkter hele tiden, med tanke på den standard levetiden de ulike produktene og apparatene har. En timer stikkontakt vil også spare miljøet for strømbruken som har vært mye omtalt i forhold til dyre strømregninger. Gå derfor til en anskaffelse av en timer stikkontakt fra Batterionline i dag! Dette er et produkt du helt klart vil få bruk for i hjemmet ditt.

 
Spesifikasjoner
Varekode 100017137
Vekt (Kg) 0,137
EAN 4040849512773
Dimensions (height) mm 57
Dimensions (length) mm 120
Dimensions (width) mm 6
Type vare Tilbehør
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Digital timer til stikkontakt
Din vurdering:
Vi fant andre produkter du kanskje vil like!
Andre kunder købte også
Kopirett © 2022 Lakuda (Org.nr: 913 439 279) Alle varemerker som nevnes i nettbutikken tilhører de respektive varemerkers eiere.